reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry Kobietki! Przyśniło mi się dziś, że zrobiłam test i wyszedł pozytywny no i nie wytrzymałam... zrobiłam test rano no i oczywiście nie wyszedł. To jest 9 dpt więc miał prawo i jakoś się nie przejęłam. Jednak z drugiej strony na ulotce było napisane, że test wyjdzie już przy becie na poziomie 25, a taka już chyba powinna być??

reklama
asiex,spokojnie. Na ulotce może jest napisane, że od 25 ale chyba żadnej z dziewczyn nie wyszedł pozytywnie przy takiej wartości. Dziewczyny mają betę 200 a testy czasem nie wychodzą! Jedz jutro spokojnie na betę, wiem, że będzie dobrze.
Ja jadę do laboratorium za godzinę...

Witajcie Dziewuszki
asiex .. jutro testujemy ..nie dziś
:-) ja z nerwów nie mogłam spać i o 3 w nocy jeszcze melisę parzyłam...nie pomogła...zasnęłam o 7 a o 8 myślałam, że budzik przez okno wyleci :-p

Asiex moja beta w 9 dpt wynosiła 23,78 i test "sikany" nie wyszedł. 10 dpt wyszła bladziutka kreska, robiłam testy codziennie, dopiero ok. 17 dpt jak beta była już 510 to test pokazał 2 kreskę ciemniejszą a tak to z dnia na dzień były bladziochy. W ogóle nie sugeruj się dzisiejszym wynikiem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry