reklama

Kto po in vitro?

reklama
asiex powiem Ci szczerze, że też sie o to martwię maiłam takie same jak Ty ale z 14 komórek jajowych tylko te dwa zarodki transferowane były 4 komórkowe:szok: reszta to w ogóle słabizna! są tutaj dziewczyny które miły podane 2-dniowe 8 kom i się nie udało są też takie które miały podane 4 kom a się udało więc nie ma reguły nie wiem od czego to zależy mam nadzieję że będzie dobrze trzymam kciuki:-D

Jestem załamana, mam dziś mega doła. Dzwoniłam do kliniki miał dziś być wynik z posiewu, nie ma. Okazuje się, że na wynik mam czekać 7 dni roboczych, a wcześniej mówili 3 dni! Chyba nie załapię się w tym cyklu na endometrium i moje crio przesunie się o miesiąc. Dla mnie to wieczność. Mam dziś zły dzień :-(

Jestem załamana, mam dziś mega doła. Dzwoniłam do kliniki miał dziś być wynik z posiewu, nie ma. Okazuje się, że na wynik mam czekać 7 dni roboczych, a wcześniej mówili 3 dni! Chyba nie załapię się w tym cyklu na endometrium i moje crio przesunie się o miesiąc. Dla mnie to wieczność. Mam dziś zły dzień :-(

Lilia nie rozumiem na jakie endometrium sie nie zalapiesz?? ja przed crio nie robilam zadnych posiewow nikt mi nic nie kazal...juztro mam u grettki endometrial scratching strasznie sie boje ale posiewow mi nie kazali robic jakie Ty mialas wskazanie do tego?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry