amy936
Fanka BB :)
Dzięki za odpowiedz. Dałaś mi światełko nadziei ❤Nie sugeruj sie sikancem.. ja mialam juz wysoka bete a sikaniec mi nie wyszedl. Jutro juz mozesz zrobic bete. Ona prawde Ci powie czy cos sie tam dzieje. Powodzenia![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki za odpowiedz. Dałaś mi światełko nadziei ❤Nie sugeruj sie sikancem.. ja mialam juz wysoka bete a sikaniec mi nie wyszedl. Jutro juz mozesz zrobic bete. Ona prawde Ci powie czy cos sie tam dzieje. Powodzenia![]()
Ja absolutnie nigdy nie miałam takiej sytuacji bo nie robiłam testu przed betąHej dziewczyny. 6 dni temu miałam transfer 5 dniowej blastocysty (5.1.1). Dzisiaj zrobiłam test i był negatywny. Naczytałam się na forach, że w tym czasie dziewczynom wychodził przynajmniej cienia cień. U mnie nic…Miałyście też takie sytuacje i w rezultacie okazało się, że po kilku dniach pojawiły się wymarzone dwie kreseczki?
Ja absolutnie nigdy nie miałam takiej sytuacji bo nie robiłam testu przed betąnie katuj się że nie masz cienia na teście, to nie matematyka że jak inna miała to ja też muszę mieć bo inaczej nic z tego. Leć jutro na betę. Powodzenia
![]()
Ojej to taki słaby test prawie nie ma szans wyjść tak szybko. Beta 6dpt z krwi wynosi zwykle między 10 a 25, a w moczu stężenie jest dużo niższe.Za bardzo się nakręcam i nie myśle racjonalnie. Sprawdziłam test, który dzisiaj z rana robiłam, to czułość miał 20 mlU/ml, a to tez odgrywa znaczącą rolę.
We wtorek pójdę na betę![]()
A Może zadzwoń do Apc i zapytaj albo e- mail napisz , coś podpowiedzą.Dziewczyny gdzie robiłyście Allo mlr i cross match oprócz APC w Łodzi? Czy gdzieś w Gdańsku albo Warszawie można zrobić?
Ps gdzie zrobić żeby docent P je uznał i żeby były wiarygodne
Dziękuje bardzo za informacjeOjej to taki słaby test prawie nie ma szans wyjść tak szybko. Beta 6dpt z krwi wynosi zwykle między 10 a 25, a w moczu stężenie jest dużo niższe.
Na betę możesz iść nawet jutro i jak ma być dodatnia to już będzie![]()
Zadzwonię jutro i zapytam, ale chciałam się czegoś dowiedzieć na "wczoraj"A Może zadzwoń do Apc i zapytaj albo e- mail napisz , coś podpowiedzą.
Coś gdzieś czytałam że niektóre laboratoria do nich próbki wysyłają.
Z tego co pamietam @Będęwkoncumama! robila dla nich ostatnio badania. Chyba pisala, ze moga byc z kazdego innego laboratorium jesli dobrze pamietamZadzwonię jutro i zapytam, ale chciałam się czegoś dowiedzieć na "wczoraj"
APC robi tylko w środy i nie bardzo mi pasuje ten właśnie dzień.
Niestety nie pomogę. Może na tej grupie Fb PaśnikowejZadzwonię jutro i zapytam, ale chciałam się czegoś dowiedzieć na "wczoraj"
APC robi tylko w środy i nie bardzo mi pasuje ten właśnie dzień.