Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

na luzie, rzeczowy i jako jedyny w moim przypadku szukał rozwiązań poza in vitro 

A to w jakiej jednostce? Bo raz robią w nmol/l a raz ng/ml.
do 12. tygodnia ciąży 9 - 47 ng/ml;
jeśli masz podane w nmol/l to musisz sobie podzielić przez 3.18 i będziesz miała wynik w ng/ml
Nika - na moim wyniku AMH jest zakres 1,4 - 7,6 ng/ml
Sylwia jednostkę mam 37,32 ng/ml...I co ten wynik oznacza?? dobry poziom??
Kinga masz na mysli samą komórkę jajową czy zarodek?
Ja myślałam o adopcji zarodka...nie wiem , ale jakoś, może samolubnie wolałabym, aby dzidziuś jeśli ma nie być genetycznie związany z kimkolwiek z nas , to wolę aby był całkowicie "obcy "..kurczę głupawo to brzmi , ale mam nadzieję,że wiesz o co mi chodzi. Ja zawsze chciałam adoptować dziecko, marzyłam o tym odkąd pamiętam,może dlatego,że sama jestem adoptowana, a taka adopcja zarodka to adopcja dziecka najmłodszego jakie tylko może być:-)
kinga_1-ja również mam AMH 0,4 i udało mi się ostatni wychodować 7komórek, z czego 5 bylo dojrzałych, a 4 udało się zapłodnić. 2 blastki mi wczoraj transferowali, 1 zamrozili, a 1 przestał się dzielić. A na 1szym USG w czasie stymulacji lekarz widział tylko 2 pęcherzyki i żadnych małych, na następnym znalazł 4. Byłam załamana, a po punkcji taka niespodzianka. Nie poddawaj się, nawet z niskim AMH można wyprodukować silne komóreczki.