reklama

Kto po in vitro?

Sylwia, martaczi - &&&&&&

Ja dziś pomaszerowałam zbadać progesteron, ale po wyniki mam dzwonić po 16, powiedzą przez telefon, a jutro będą do odbioru. Wrócę się więc Was poradzić co do wyniku. Betę kusiło zrobić, ale stwierdziłam, że nie ma najmniejszego sensu i szkoda moich nerwów. Zrobię 12 dpt, a do tego dnia będę żyć w przekonaniu, że Skarbeczki wciąż ze mną są. Choć dziś rankiem przyszło zwątpienie, że pewnie znowu się nie udało, ale staram się z tym walczyć!!!

reklama
Masia123 daj koniecznie znak jak progesteron..ile Ty jestes po transferze??

Ja coraz mocniej sie stresuje....dzisiaj jeszcze dzwonila tesciowa, z pytaniem jak sie czuje itp.....I ze czekają z wynikiem I ze nie mogą sie doczekac....I jakos mnie to jeszcze bardziej zestresowalo....

kaatik- no to będzie dzień bliźniaczych wysokich betek :tak::tak::tak: Taki plan!!!
Ikasia- dziś dopiero 4dpt, w sobotę 04.05 miałam transfer 4dniowych Bąbelków, strasznie się to dłuży. Nie stresuj się Teściową bo to szkodzi dzieciaczkom, tylko ciesz, że pamiętają, wspierają i kibicują...

A mi jakoś w sumie leci ten czas....ale cieszę się ze jutro wracam do pracy...I mam nadzieje ze te dwa ostatnie dni mina jeszcze szybciej...byle do soboty...:):) I nie dzieciaczkom tylko dzieciaczkowi:P bo mialam jednego 5 dniowego blastka:)

Witam Was Kobietki,
Witam nowe kolezanki Kaatik i Zula :-)

Darii, super!!!! trzymam juz kciuki a Ciebie i piatkowa punkcje, aby plony byly bardzo owocne w jakosci i ilosci :-)

Benle, wspaniale!!! Niedlugo juz zabierzesz ze soba maluszki jupiiii

Martaczi, :-) ciesze sie bardzo i trzymam kciuki za piatkowy sliczny przyrost bety &&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry