9 maja oletka- wysoka beta
10 maja Sylwia1985 - wysoka beta
10 maja Martaczi - wysoka beta
10 maj GizaS-scratching endo
10 maja Buziulek - udana punkcja
10 maja Darii - udana punkcja
11 maja lkasia--wysoka beta
15 maja Buziulek - udany transfer
16 maja masia123 - wysoka beta
21 maja Lilia♥ - wizyta kontrolna przed przygotowaniami do crio
Maj kari75 - owocna stymulacja
Maj Dagnes udane crio....
Maj joasia2906 - udane crio
bliźniaki
Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
05 Czerwiec Lawendowy_Sen wizyta przedudanym IVF
Sierpień/Wrzesień - Lawendowy_Senpodarowanie przez klinikę dwóch chłopaków
Jak wszyscy z bet na jaskrawo zielono to i babcia Sylwia też.
Lawendowy wiesz, że zawsze i ja wyciągnę rękę by pomóc. Ale Tobie w sierpniu przyda się pomocna dłoń tylko do wycierania łez szczęścia

. Zobaczysz. Ja zostanę tutaj sama na forum, a mój nick porośnie pajęczyna.
A mnie wszystko już dołuje. Zrobiłam kolejnego sikacza - po drodze do pracy kupiłam teścik, przed pacjentem do łazienki. Poczekałam i w bek..... Telefon do męża i jakoś mnie do pionu ustawił. Jednak jak wracałam do domu znów się rozkleiłam. Ja już nie daję rady.
Już zaczynam głupoty analizować. W pracy przyszło mi na myśl, że skoro ja przy wyższym dawkowaniu miałam o wiele niższy progesteron w porównaniu do masii i ikasii...to pewnie jest to oznaka niepowodzenie. Cholera, jestem lekarzem a zaczynam w gusła wierzyć! Przecież co ma piernik do wiatraka... ale weźcie i wytłumaczcie wariatce, która sikacza robiła nawet w 4 dpt....
Przyjechałam do domu, mąż mnie przytulił, odsłonił brzuszek i wycałował go mówiąc że za bardzo ściskam spodniami dzieci:-)...Aż mi się ciepło na serduszku zrobiło. Jednak on pojechał, a ja siedzę i ryczę. Z jednej strony tak bardzo chciałabym już wiedzieć, z drugiej strony boję się tego wyniku.
I weź tu człowieku zrozum babę...