Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Sylwia doskonale Cię rozumiem, wiem,że rozum swoje, ale i tak się robi wbrew rozsądkowi, bo tak bardzo pragnie się dzieciątka,że już chciałoby się wiedzieć... ale ono musi jeszcze troszkę pobyć w ukryciu ... do piątku :-) a wtedy już się ujawni![]()

][/B]
Sylwia - Twoje dzieci będą miały piękny dom, a na dodatek wśród zwierząt i w pięknym ogrodzie i sadzie. Wiesz, tak sobie myśle i doszłam do wniosku, że bałam się, ale jednak zawsze jak planowałam dom to myślałam gdzie będą pokoje dla dzieci. Architekt zaprojektowała nam tak jakoś tylko dla nas, ale w mojej głowie i tak było,że łatwo będzie to przerobić na pokoiki. Ty też miej takie plany - one się sprawdzają![]()
. Mój dom projektował jeszcze mój tatko (choć już nie żyje 11 lat). 3 kondygnacje - pierwsza na gabinet, druga na salon, łazienkę, kuchnię i spiżarkę, trzecia - 4 pokoje i łazienka. Z boku domu mam jeszcze 2 garaże z warsztatem męża na piętrze nad garażami. Razem coś koło 300 m2. Jednak los zweryfikował plany, działalności pewnie nie zrobię w domu (z wielu względów), potem poddasze poszło na przeróbki - jeden pokój dziecka na bibliotekę, drugi pokój dziecka na garderobę, trzeci jeszcze się trzyma, ale jak nie wyjdzie to będzie gościnny. Czwarty to nasza sypialnia. Jednak nie ma rzeczy których nie da się przerobić, cały parter może pójść dla dzieci, tak samo przeróbka warsztatu męża i można tam wyrzucić garderobę z biblioteką, a dzieci odzyskają pokoje.