Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

... no i jeszcze zrobiło mi się uczulenie na kurz - rok temu chłopak zburzył mi ściankę, a że pracował do 16stej to po prostu zabrał się i poszedł, więc ja pzbierałam ile mogłam tych cegieł i wtedy coś mi się zrobiło od wapna - do dziś jak zacznę sprzątać to prawa dłoń robi się taka brzudka i czerwona, że aż wstyd pokazywać takie ręce, nie wiem czy mi to kiedyś przejdzie, mam nadzieje,że przejdzie. A jeszcze odnośnie tej ścianki ona była między kuchnią a pokojem, wyburzyliśmy aby drzwi zrobić - to gdy przyszedł mój mąż to ja miałam w kuchni rozwaloną scianę i masę gruzu a rozpłakałam się bo mi się szafka nie domyka
sama byłam w szoku, że się rozpłakałam z takiego powodu, gdy sterta gruzu w kuchni leży...
Teraz zycze Ci duzo pozytywnych wrazen i misli, ktore pomoga Ci szybko dojsc do rownowagi psychicznej, napelnia beczulke optymizmem i energia, tak bardzo potrzebna w naszym przypadku.