w tym dniu beta powinna być chyba większą musi powtórzyć bete za 2 dni i zobaczyć przyrostyDziewczyny koleżanka ma betę w 7 dniu 7.6 nie za mała oby nie biochemia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w tym dniu beta powinna być chyba większą musi powtórzyć bete za 2 dni i zobaczyć przyrostyDziewczyny koleżanka ma betę w 7 dniu 7.6 nie za mała oby nie biochemia
Miałam betę ale dwa.razy poronienia, i dwie biochemiczne na 6 transferów.Ale z tych wcześniejszych transferów miałaś beta ile udanych nie badanych
Musi sprawdzić..Dziewczyny koleżanka ma betę w 7 dniu 7.6 nie za mała oby nie biochemia
Moim zdaniem to za małoDziewczyny koleżanka ma betę w 7 dniu 7.6 nie za mała oby nie biochemia
Nie ovitrelle, tylko rekovelle mamWiesz co ja dokładnie tak samo miałam,oprócz menopur,aż musiałam w papiery zerknąć no bo to dawno byłou mnie podglądanie endo było wczoraj ale jeszcze musi podrosnąć
mam nadzieje ze transfer jednak w tym cyklu. Wam tez powodzenia!
To u mnie było właśnie ovitrelle.tak,na sztucznym z estrofemem. Mam nadzieje ze niedługo transfer,zobaczymy co to będzieNie ovitrelle, tylko rekovelle mamPrzepraszam bo nie pamiętam, transfer masz na sztucznym? Z estrofemem?
Pozdrawiam
Stymulacja. 10dc. Zupełnie nie wiem dlaczego oba transfery z 1 procedury nic nie dały. Jakie miałaś zarodki, pamiętasz? Nasze 5dniowe blastki 4ba i 3ba.To u mnie było właśnie ovitrelle.tak,na sztucznym z estrofemem. Mam nadzieje ze niedługo transfer,zobaczymy co to będziea ty przypomnij na jakim etapie jesteś?
Wiesz co właśnie próbowałam znalezc w tych dokumentach jakie były/są te zarodki wszystkie,ale tam było tylko napisane,jakie były te dwa pierwsze transferowane a były 4ba.a o tych trzech,które zostały zamrożone nie znalazłam. Ale w sumie czy to ma takie aż znaczenie,to nie jestem pewna,bo w sumie niby były transferowane najpierw dwa „najlepsze”(i tutaj była ciąża pojedyncza ale poronienie),później dwa kolejne,na sztucznym cyklu,i to ten drugi transfer zakończył się szczęśliwie. Także myśle ze te klasy zarodków aż takiego znaczenia nie maja. Teraz po prostu podchodzimy do tego ostatniego transferu bez wielkich oczekiwań,choć oczywiscie z nadzieja ze się udaStymulacja. 10dc. Zupełnie nie wiem dlaczego oba transfery z 1 procedury nic nie dały. Jakie miałaś zarodki, pamiętasz? Nasze 5dniowe blastki 4ba i 3ba.