Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny, mam zlecone po transferze brac 3x1 lutinus. Tak sie zastanawiam czy to nie za malo?
Wieciem moze czy zalecenia co do luteiny sa inne przy swiezynkach i przy mrozaczkach. Pamietam jak Ikasia pierwszy raz jakos malo tez tej lutki dostala. A po crio, nie dosyc, ze wieksza dawke luteiny to jeszcze dupka
Aisha_23 - maleństwo śliczne. Gratuluję takiej pięknej córeczki :-):-) Dużo zdrówka i siły Wam obu życzę.
Darii - z tym lutinusem czy luteiną to zależy jak u Ciebie z wysokością progesteronu tak normalnie. Ja miałam na początku przez transferem jeszcze dawki : duphaston 3 x 1 plus utrogestan 100 mg ( taki progesteron czysty) 3 x 1. A potem jak mi zbadali progesteron to pierwsze było zwiększone do 4 x 1, a drugie 3 x 2.
Między 6 a 8 dc. Oba leki jednocześnie. Dla mnie to pierwsza stymulacja. Jestem zielona i potwornie wystraszona. Do tego te wszystkie rzeczy które wiem, że mogą się nie udać bo mam maleńką rezerwę jajnikową i endometriozę.
Darii &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Aisha_23 maleńka jest cudowna. Ogromnie Ci gartuluję!
Aisha, i jak Ty możesz się pytać, czy ktoś Cię jeszcze pamięta :-)
Córeczka prześliczna. Gratulacje dla szczęśliwych rodziców. A Madzia niech duża i zdrowa rośnie :-)