reklama

Kto po in vitro?

Ikasia aż się łza w oku kręci ze wzruszenia :) Gratulacje dla przyszłej mamy! Czy podchodziłaś do in vitro w Gdyni? Ja myślę o Poznaniu. Mają taki program in vitro z sukcesem.

reklama
Ikasia wielkie gratulacje!!!:-)
Fusun i Darii trzymam kciuki za udany transfer.
Dziewczynki u mnie porażka :-( dzisiaj przerywam stymulację, bo estradiol bardzo malutki i nie ma sensu dalej. Po prostu żal i łzy lecą.

Ikasia ogromne gratulacje! Boże spraw by i nam się udało :D

kari75 bardzo mi przykro! Ale myślę, że i dla Ciebie zaświeci słonko :)

Bardzo proszę o dopisanie i mnie do listy...... dziś wzięłam ostatnią anty i czekam na @ potem już tylko stymulacja :D

kari przykro mi bardzo...ale może tak lepiej...bezsensu niepotrzebnie się faszerowac....jaki plan dzialania dalej???

drk ja wierzę że każdej się uda:)

Pamiętam ze dopiero ja sama bylam zalamana..a teraz nie mogę uwierzyć że to mi gratulujecie...:P

Byłam na protokole długim i porażka, lekarz sugerował że chyba wrócę znowu na krótki. To czas pokaże. Odstawiam leki i będę czekała na wredną @. A potem wizyta u lekarza i decyzja.

ja miałam spore dawki 300 gonalu i 1 dawkę gonapeptylu. Sam nie wie czemu tak organizm zareagował. Szkoda organizmu i kasy jak i tak może się punkcja nie odbyć bo nie będzie dojrzałych komórek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry