Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
martaczi zaciskałam mocno kciuki i przytulam mocno Zula to już za chwilkę jak będziesz miała stymulacje
ściskam Was mocno staraczki !! Ikasia gratulacje
jak się podczytuje to aż samej się chce !! bardzo..
Do mnie to nie dociera...moze jak zobaczę na USG coś....
Ja postanowilam ze ten tydzien jest osttnim tygodniem mojej rpacy...od poniedzialku na zwolnienie...
Nie najlepiej się czuje....mam straszne mdłości...do tego non stop bym spała....a jeżdże autem, wiec tak średnio...we czwartek czeka mnie rozmowa z Szefową...oj cięzko będzie....
Ikasia zdążyłam się przespać, bo gdzieś zaginęłaś z tą betą ;-) GRATULACJE Kurde, ile pingwinków tej wiosny!Normalnie HAPPY FEET !!!
Przegapiłam: FUSUN !!!
14 maja Malinuś- 3 podglądanie maluszka, Rośnij zdrowo kochanie!
15 maja Buziulek - udany transfer 16 maja masia123 - wysoka beta 21 maja Lilia♥ - wizyta kontrolna przed przygotowaniami do crio Maj kari75 - owocna stymulacja Maj Dagnes udane crio.... Maj joasia2906 - udane crio bliźniaki Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio 05 Czerwiec Lawendowy_Sen wizyta przed udanym IVF Sierpień/Wrzesień - Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków