reklama

Kto po in vitro?

Od ostatniej porażki nie odzywalam sie na forum. Chciałam podejść do kolejnego crio z większym dystansem. Niestety i tym razem sie nie udało :no:
Bardzo to przeżyłam bo z 7 zamrozonych maluchów 4 nie przetrwały a 3 nie chciały ze mną zostać. Generalnie strasznie to psychicznie znoszę :-(
I szykujemy sie do kolejnego podejścia. Niecierpliwie sie i boje jednocześnie. Boje sie ze wyczerpalismy już limit szczęścia i wiecej w ciąży nie będę...
Postanowiliśmy spróbować jeszcze raz a potem złożyć papiery o adopcję. Moze taka droga jest nam pisana.
Myslimy o zmianie kliniki, moze embriologow maja lepszych, moze lepsze procedury. Przy niepowodzeniu pojawia sie mnóstwo wątpliwości, jeszcze 3m-ce temu polecilabym ta klinike każdemu :sorry2:.

reklama
Cześć :) widzę, że nasza fanka "dlaczego" znów przemówiła ludzkim głosem. Tyle, że jak zawsze bez serca :)

Złe wieści mnie dziś tu powaliły :( Przykro mi dziewczynki!

Ja też dziś w złej kondycji. Martwię się strasznie moją sytuację. Pisałam Wam wcześniej że cały czas plamię. Anyki skończyłam w poniedziałek, dziś poczułam lekkie bóle takie jak na okres i spanikowałam. Dalej plamię, choć może więcej i nie wiem jak mam ten dzień potraktować, czy to jest pierwszy dzień miesiączki czy nie....żywiej krwi jeszcze nie ma :( Zadzwoniłam do profesorka, kazał mi zrobić jutro progesteron, estradiol i LH. Jutro mam zadzwonić z wynikami.

Boże to jakiś koszmar, ja nigdy nie plamiłam. Miesiączkowałam niemal idealnie a tu najważniejszy cykl w moim życiu i takie cyrki?? Może któraś z Was też tak miała? Co jeśli powinnam to jutro jest mój 2 dc?? Mogę zrobić pierwszy zastrzyk wieczorem zamiast rano? Oszaleje.....7 tygodni wyciszenia i cyrk z okresem.....Pomóżcie! Proszę!!!!

W 2 dc miałam zrobić o 7 rano zastrzyk z menopuru 225 i nie wiem czy dzisiejszy dzień mam traktować jako pierwszy dzień miesiączki czy nie :(

Lulin i Kaatik bardzo mi przykro dziewczyny :-(

Drk ja niestety nie umiem odpowiedzieć na Twoje pytanie, najlepiej jeśli lekarz wie o wszystkim i decyduje, ale wiem,że nie zawsze jest możliwa konsultacja z lekarzem, ja miałam inną stymulację

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry