Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gluten, pszenica, grzyby, ziemniaki.... moglam jesc tylko kasze, warzywa i owoce. Wydrukowalam maila i poszlam do prof, jak to zobaczyl pyta co to jest
W testach na przeciwcialach powinny byc jakies diagramy, czy cos tam, a przede wszystkim nazwa diagnostyki, a nie w mailu wypisane.... Ale powiedzial, ze tak czy tak, jezeli nie mam zadnych reakcji na pokarmy, to po co to.... Nie mogl sie pogodzic z tym, ze niektorzy lekarze wykorzytuja ludzkie tragedie zeby sie dorobic....
lekarz diabetolog tez stwierdziła,że ze mnie ciężki przypadek...okazało się bowiem,że przy cukrach 150-260 jakiś tam parametr z krwi co mi badała mam dwukrotnie ponad normę ...chodzi o to,że mam dwa razy za dużo insuliny...i bądź tu człowieku mądry, nawet poszła moje wyniki skonsultować do innej lekarki, ale suma sumarum mam odstawić metformax i przejść na dietę z ruchem fizycznym...
wreszcie mogę zrobić suwaczek, byliśmy w klinice, słuchaliśmy serduszka, dzidzia ma już prawie 2 cm, wszystko jest w porządku,więc klinikę odwiedzę dopiero na prenatalnych
No i w końcu powiedzieliśmy rodzicom, a tak wogóle mamy dziś I-szą rocznicę ślubu 

Chciałam zapytać, które witaminki dla ciężarówek były niewskazane, ktoś pamięta?bo nie wiem, jakie kupić, a dr mi nic nie polecił...?