GizaS
Fanka BB :)
Buziulek dobrze że beta rośnie, myślę że przyrost jest dobry, choć beta niska to nadzieje są, wiadomo że z 3 nie urośnie do 100, ale w sobotę już będzie ładny wynik, maluszek jest po prostu leniwy
Zielone jabłuszko tulę mocno, nie masz sygnaturki więc nie wiem czy to pierwsze podejście i czy masz pingwinki
Życzę Ci żebyś po kilku dniach pesymistycznych zebrała siłę i wiarę do dalszej walki cud macierzyństwa
Zula daj znać jak po podglądaniu pęcherzyków, oby było dużo
napisz co się dowiedziałaś odnośnie dr M i zastępstw.
Pytanie do dziewczyn z Gyncentrum-ja tylko znam trochę z forum dr Cz a pozostałych lekarzy nie znam a jak kogoś nie znam to nie zaufam mu w takiej sytuacji jak teraz jestem
Czy któras z Was miała innego lekarza niż dr M ?
Zdenerwuję się jutro jak się okaże że będą mnie rzucac od lekarza do lekarza, nikt nie podjedzie osobowo, bo bedzie mnie pierwszy raz na oczy widział i poleci schematowo. A ja trochę trudny przypadek jestem:-(

Zielone jabłuszko tulę mocno, nie masz sygnaturki więc nie wiem czy to pierwsze podejście i czy masz pingwinki
Życzę Ci żebyś po kilku dniach pesymistycznych zebrała siłę i wiarę do dalszej walki cud macierzyństwa
Zula daj znać jak po podglądaniu pęcherzyków, oby było dużo
napisz co się dowiedziałaś odnośnie dr M i zastępstw.Pytanie do dziewczyn z Gyncentrum-ja tylko znam trochę z forum dr Cz a pozostałych lekarzy nie znam a jak kogoś nie znam to nie zaufam mu w takiej sytuacji jak teraz jestem
Czy któras z Was miała innego lekarza niż dr M ?Zdenerwuję się jutro jak się okaże że będą mnie rzucac od lekarza do lekarza, nikt nie podjedzie osobowo, bo bedzie mnie pierwszy raz na oczy widział i poleci schematowo. A ja trochę trudny przypadek jestem:-(
nie wiem czy po prostu nie zbadam tego w lab w klinice po wizycie a po wyniki zadzwonie później, juz sama nie wiem. Myslała ze kontrola estradiolu pzy stymulacji to standard
moglam dziś zrobić przy okazji kucia ale byłam dopiero po 4 zastrzykach a ostatni wzięłam o 8 rano a o 9 pobieranie krwi więc wynik chyba niebyłby miarodajny