reklama

Kto po in vitro?

czesc dziewczyny, jestem tu nowa. Z MĘŻEM STARAMY SIE OD 3 LAT O DZIECKO, PODJELISMY DECYZJE O IN VITRO. CZY MOZECIE MI OPISAC JAKIE MIAŁYSCIE BADANIA PRZED, JAKIE SA KOSZTY I CZY KTOS PODCHODZIŁ W PROVICIE

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Normalnie jestem wnerwiona i załamana :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Byłam dziś u gastrologa mam zrobić krew utajoną i pasożyty w kale 3 razy co 2 dni!! Ciekawe jak ja to zrobię jak mi się chce dopiero w pracy :wściekła/y: I powiedział, że dobrze jakbym zrobiła kolonoskopie!! W poniedziałek idę do dermatologa z pieprzykami i już drżę, niech on jeszcze coś wymyśli. Nie mam pojęcia kiedy będę miała crio :no::no::no: Mój M mówi, żeby robić crio. Ja nie wiem co mam robić, pomóżcie...

aniaania badania zleci Wam lekarz, ale zabierzcie wszystkie wyniki jakie macie. Ja miałam krótki protokół stymulacyjny i kosztowało mnie to ok 13 tys

Ania - ​ja też się leczę w Provicie. Przed in vitro robiłam takie badania: FSH, LH, Estradiol, Prolaktyna, TSH, FT4, Anti-TPO, AMH. Mam procedure IMSI, koszt jakieś 12 000 zł. Na początku pewnie Twój mąż będzie miał badania nasienia.

aniaania cięzko powiedzieć ...nie mam porównania...zreszta teraz nie będę dobrym doradcą...jestem po niedawnej porażce
Lilia chyba coś przeoczyłam:zawstydzona/y: co się stało ,że takie badania??? Kolonoskopia nie jest zła :-p, bo o ile wiem wykonuje się już ją teraz w narkozie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry