Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Estradiol zrobię dzień, lub dwa przed punkcją, tak żeby miec wynik przed, a progesteron po transferze ileś tam dni, a ile to się dowiem od naszych dziewczyn-skarbnicy wiedzy. Na razie nic nie czuję, żadnych dolegliwości, ostatnim razem po dawce 400 jm menopuru to miałam cały czas kucie w jajniku, efekt był słaby bo jeden zarodek, więc brak dolegliwości nie uwazam za nic złego, ani dobrego. Będzie co ma być, robię wszystko co w mojej mocy

A TSH było 3, myślałam że w normie ale to nie dla starającyh się kobiet. Poszłam do endo z wynikami hormonów tj TSH, FT3, FT4, PRL, LH i FSH i dostałam właśnie euthyrox 25, o cukrze nic nie wspomniał, pytał czy mam pco, mówię że nie, ale nie wiem bo nikt mnie nie diagnozował. jestem szczupła, mam regularne @ i owu samoistne. Wiec cukier dopiero teraz sprawdziłam może za późno ale chce wiedziec, najwyżej transfer zostanie przelożony za miesiąc
Przy okazji sprawdzam dziś TSH i FT4, chce wiedzieć czy wszystko dobrze przed transferem a posostałe wyniki to w sumie tak zrobiłam, liste znalazłam na którejś z klinik, chyba na angeliusie katowickim, szkoda że jak tam chodzilam to nic mi nie zalecili