reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dawno mnie tu nie było, weszłam dzisiaj, żeby nadrobić zaległości, a tu tyle nowych staraczek :-D
Labo, bardzo zmartwił mnie Twój post. Mogę sobie tylko wyobrazić, co przeszłaś.
Ja bym złożyła na nich skargę do ministerstwa, bo skarga złożona w placówce na pewno trafi do akt pt. niszczarka.
W głowie mi się nie mieści. Chyba już za dużo na siebie wzięli i sami się gubią. Dla mnie jest to rzeźnia nr 5.
Jak dobrze, że stamtąd uciekłam.
Trzymaj się kochana. Obyś nie musiała już tam wracać. Zabierzesz maleństwo i będziesz w ciąży.
Trzymam mocno kciuki &&&&&

reklama
Fusun zauważyłam że większość dziewczyn ma transfer w 3 lub 5 dniu, czasem ale rzadziej w 2 dniu.
Wkleję Wam mój zarodek, punkcję miałam w czwartek a transfer w poniedziałek rano. Nie wiem jak się liczy doby zarodków. Ale nawet jakna 3 dniowy zarodek to tylko 5 komórek jest, w tym dwie z grubą otoczką, nie wiem co to oznacza. Na necie nie znalazałm niczego podobnego ale na pewno nie wygląda jak 3 czy 4 dniowy prawidłowy zarodek:-(
Jak prof z Gamety mógł tak łgać i o niczym nie informować, i skurczybyk po ivf nie chciał nic dodatkowego zalecić, żadnych badań nic kompletnie, a do procedry miałam tylko oznaczone AMH. Szok w trampkach:szok:
20130802_172609.jpg

Załączniki

• 20130802_172609.jpg
    20130802_172609.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 71
Oktavi - jestem ze śląska. A Ty z Warszawy czy okolic?
Giza - mnie się nie udało wytruć przetrzymania zarodków dłużej i też miałam podawane takie w drugiej dobie zamrożone. Gyncentrum najwidoczniej tak ma a od lekarzy usłyszałam tą samą śpiewkę co Ty:/ W drugiej dobie zarodki były 4 komórkowe. To dobrze czy nie?

Gizas niestety nie znam się na zarodkach, ale zdjęcie boskie. Warto wierzyć, że to właśnie jest ten jedyny.

Zawsze dają fotki?

Kurcze ja już jutro o ósmej rano mam punkcję, boję się strasznie, trzymajcie za mnie kciuki, proszę. I za moje komórki ;-). Napiszę jak dojdę do siebie.

reklama
Do góry