lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Podpytam jd ale nigdy nie slyszalsm o otoczce u nich
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a ja miałam wcześniej jedno ivf komercyjne.
trzymamy kciuki!!!!a czy ty robiłąs wcześniej progeteron?ja robie za dwa dni i zastanawiam sie jakie wyniki wy mialyscie dziewczynki?ja dzis juz co raz bardziej czuje brzuszek tzn.towarzysza mi jakies promieniowanie jajników i tym podobne mam nadzieje ze to dobry znak...całuski
u mnie wymyślają to że mam niskie AMH a przez słabą jakość komórek, teoretycznie mam endometriozę a praktycznie w nią nie wierzę
do tego M ma bardzo słabe nasienie:-(ale cóż walczę dalej. Czekam na @, dziś jest trzeci dzień od ostatniej tabletki antykoncepcyjnej wiec chyba dziś wredokta przyjdzie ale mam nadzieje ze odpuści mi na kolejne półtora roku;-)
startowałam z dziewczynami Sylhą, Elvee, Lilonką i każdej sie udało za pierwszym razem, w maju tego roku ruszyłam do boju z Polą, jest już dawno chyba za polówkowym, teraz też jest na forum kilka ciaz dziewczyn z którymi w podobnym terminie testowałam a ja dalej nic, dalej walczę i sił mi już brakuję