reklama

Kto po in vitro?

reklama
GIZA moze nie wszystko jeszcze stracone... moze jednak sie udalo.... :-) trzymam kciuki:-D masz racje z tymi porazkami,... limit wyczerpany juz jest.... !!

Szyszka ciesze sie ze twoja fasolka rosnie i macie sie dobrze:happy:

Martaczi dzieki wielkie kochana.... trzeba sie zrelaksowac bo to sie inaczej nie da.... :-)

Czekam teraz na poniedzialek by pewnie juz ustalic crio:-)

Fusun podwojne gratulacje :-D

Dorota przykro mi bardzo wiem co czujesz.... :-( ech....

Dorotav przykro mi :-(

Fusun wiedziałam, że będą bliźniaki, nic się nie martw kochana, wychowają się za pół darmo, masz jakby w promocji drugie dzieciątko, za jednym zamachem, jednym tyciem, nerwami, bólem porodowym ;-):-D Dbaj o Was kochana :-)

Anikola z tego co się orientuję to z każdego zastrzyku należy usunąć powietrze, postukać paznokciem w strzykawkę ustawioną igłą do góry żeby pęcherzyk powietrza powędrował do góry i wypuścić powietrze do pierwszej kropelki.

Ostatnia edycja:
Na usg dwa pęcherzyki... Muszę to ogarnąć swoim umysłem, a nie jest to łatwe. Jak to się mówi "za dużo szczęścia na raz" :)

O jacie pierdz...le:-D:-D:-D Fusun - nie moge podwojne szczescie - pewnie troszke przerazenie jest ale sie nie martw wszystko bedzie dobrze byle by zdrowe byly i pieknie rosly - spokojnej ciazy i wszystkiego najlepszego dla Was - a swoja droga ciekawa jestem reakcji mezusia ??? powiedzieliscie juz komus???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry