reklama

Kto po in vitro?

reklama
Olusia życzę Ci z całego serca, żeby to była jedna z ostatnich Twoich imprez, na których możesz pić % i tańczyć do świtu ;-)U mnie dzisiaj spokojnie, wieczorem aerobic i tv z M a jutro jeszcze nie wiadomo ale znając mnie też pewnie poszaleję ;-):-D

Kasik dziekuje bardzo.... tobie tez zycze milego wieczorku i udanej zabawy :-) jesli chodzi o % to ja na imprezie nie musze miec zeby sie dobrze bawić, no ale jak wiadomo napije sie troszke w towarzystwie... :-D bo to nie uniknione :happy: he he

Poszlabym na aerobik taneczny, zeby jakies uklady sobie potanczyc,.. na studiach wf ale byl aerobic i bylam mega szczesliwa bo bylo super.... :tak:

Martaczi jestem w domu, przy kompie więc piszę.

Od 1 do 3 dpt miałam następujące dawki leków:
Luteina dopochwowa - 3 x 4 szt.
Estrofem dopochwowo - 3 x 1
Relanium 2 x 1 (o 8 rano i 16 po południu)

weryfikacja w 3 dpt. Wyniki:
Progesteron 9,25
Estradiol - 1416

Po tej weryfikacji, czyli od 3 dpt wieczorem do 6 dpt
Luteina dopochwowa - 3 x 8 szt.
Luteina podjęzykowa - 3 x 4 szt
Estrofem - 3 x 1

Weryfikacja w 6 dpt, wyniki:
Progesteron - 99,30
Estradiol - 1288

Od 6 dpt - nadal
Luteina dopochwowa - 3 x 4 szt
Luteina podjęzykowa 3 x 2 szt.
Estrofem - 3 x 1 szt.

Po obniżeniu luteiny na trzeciej weryfikacji progesteron miałam 52,50, a na czwartej (czyli dzisiaj) 42

Milla , zapewne się pojawię na wątku bliźniaków, bo muszę skądś czerpać wiedzę :-) Póki co jestem mocno przerażona i czekam
na serduszka żeby oficjalnie do Was dołączyć

Zuzia - mąż w takim samym szoku jak ja, chociaż starałam się Go przygotować na to, bo przecież mi dziewczyny na ciężarówkach
i Wy tutaj mówiłyście, że wygląda na bliźniaki... Był ze mną na usg, widział na własne oczy te dwa bąbelki. Zaraz po wyjściu z kliniki chciał iść do sklepu oglądać wózki dla bliźniaków. Może jest w większym szoku niż ja...? A powiedzieliśmy wielu osobom, bo naprawdę dużo osób wiedziało o naszych podejściach (o tym również) i trzymali kciuki.Wiedzieli o każdej weryfikacji i o dzisiejszym usg. Najbliższa rodzina (rodzice + rodzeństwo) i wspólni znajomi, a także niektóre osoby z pracy (i mojej i męża). parę osób się uzbierało

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry