reklama

Kto po in vitro?

Witam kobietki ale się wczoraj pesymistycznie rozpisałyście:-( , bardzo dobrze Was rozumiem i bardzo jest to przykre , że musimy tak ciężką drogę przejść i nigdy do końca nie wiadomo jak ta nasza droga się zakończy???????

Właśnie jestem po wizycie. Dziś mój 13dc i endo 9,6 także do transferu będzie ok. Transfer mam zaplanowany w poniedziałek a w sobotę rozmrażają moje 2 ostatnie śnieżynki. Modlę się żeby tylko przetrwały i stały się pięknymi blastusiami. Już od dziś wieczora mam brać 4 luteiny , także zaczyna się imprezka:-D.

Esiek - trzymam kciuki za transfer.

Olusia - już w sobotę masz crio , o Ty spryciulo przegoniłaś mnie:-). Trzymam kciuki. A powiedz mi jeszcze jak masz brać encorton , co 12 godz. ? Bo ja biorę 1x 1 i chyba bym wzięła dodatkową tabletkę ?

Martaczi - co tam słychać?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej - dziękuję za wszystkie Wasze dobre fluidy! Ja już po transferze, poszło szybko. Przed transferem pokazali mi od mikroskopem wszystkie moje trzy zarodki - jakoś szału nie przeżyłam jakiegos ale na pewno było to fajne. Także dwa były równo mocne i jeden mi podali i drugi na 99% dotrwa do mrożenia, ten trzeci jest ciut słabszy ale podobno też b. dobrze rokuje i mają nadzieję, że też dotrwa.
Przykazanie od profesora aby żyć zupełnie normalnie, lekkie krwawienie w trakcje lub około terminu @ powiedział, że zupełnie nic nei znaczy chyba że będzie to typowy, normalny okres, pozostałe plamienia - mogą się zdarzyć. Test zrobić 3 grudnia czyli 14 dpt, musze go zrobić tam w laboratorium i oni mi przekażą wynik, także pewnie zrobię sama 2 grudnia żeby tam przy nich w razie w nie było cyrku, histerii i lamentu :)

Na razie plan mam wyluzować. Jasne.... Bedę też starała się troche odpocząć od forum, więc mogę zanikać ( choć nie jestem pewna czy mi się uda) ale o wyniku na 100% Wam napiszę!

Minni
- BŁAGAM bądź w ciąży !!!!!!!!!!!!!

Martaczi - Fajnie się masz , 5dpt to już z górki:-). Zobaczymy jak to będzie z tymi blastusiami , stracha mam jak nie wiem co ale trudno co ma być to będzie. A Ty co porabiasz masz wolne czy chodzisz do pracy ? A jeszcze mam pytanie pijesz kawkę po transferze czy nie? bo różne są opinie i nie wiem co mam zrobić.

Minni kochana G R A T U L U J Ę MAMUSIU :-):-):-)

Esiek kciukasy, żeby zarodeczek ładnie wgryzł się w mamusię. Dzisiaj dzień dobrych wieści więc MUSI być dobrze :tak::tak::-)

Ostatnia edycja:
minni gratuluje kochana, znow dobre wiesci:-)
zula jezeli tobie bedzie ciezko sie dostosowac to moze ty zaproponuj termin a my sie dostosujemy, co do miejsca to zastanawiam sie czy nie w katowicach, czekam na propozycje :-D
esiek-teraz wazne 14 dni, odpoczywaj:tak:
Jo.M, olusia, martaczi trzymam kciuki, za niedlugo wy dacie znac ze betka wysoka:-D

reklama
Minni co za radość znowu w biurze patrzą na mnie jak na idiotkę nioby sobie papiery robię a tu nagle zaczynam bić brawo!!! gratuluje :-D
Jo.M w czwartek miałam transfer no i do niedzieli leżałam w domku a od poniedziałku już w pracy:-) czuje się wyśmienicie Sylwia :* mnie wspiera bo trochę zaczynam głupieć zawsze miałam po punkcji transfer a teraz crio także w ogóle nie czuję żebym miała cokolwiek robione tylko cycki mnie bolą wszystkie koszule mi się rozpinają! a Twoje ostatnie kruszyny na pewno rusza z kopyta zobaczysz i się zdziwisz podjęłaś najlepszą decyzje i już kciukam za Was:-D
Esiek za Was także grudzień to piękny miesiąc na ciążę:tak:
Zula Madzialenak kuła się całą ciążę masakra jakaś w taki duży brzuch ja bym się bała :szok:
Lindi Gizas Oktavi :-(
Peti witaj kciukam podwójnie!
Dorota szkoda, że nie możesz podchodzić od razu:-(
Olusia a Ty bez przerwy podchodzisz do crio?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry