reklama

Kto po in vitro?

minni - gratulację - myśle, że znowu odczarowałaś forum:)
mi mi - ANA przed szczepieniami miałam 1:160 czyli tzw graniczne po szczepieniach mam 1:640... "Żelazny zestaw" to acard+heparyna+encorton
Jo.M - mnie k-ce pasują ale godzina to tak ok 16:30:)

reklama
Minni, gratulacje, kochana przerwałaś naszą złą passę, teraz dziewczyny już pójdzie nam z górki, wierzę w to !! :happy2:

Lilia
, nie wiem jak reagujesz na euthyrox, żeby tylko nie poleciało na łeb na szyję przy 100mg !! może spróbuj na przemiennie z dawkami, euthyrox jest też w dawce 88. Mi kilkanaście miesięcy zajęło zanim trafiłam w dawkę i tak jak pisałam biorę w dni parzyste 88 a w dni nieparzyste 75, oczywiście na czczo.

Esiek,
teraz czekamy na wypasioną betę, kiedy testujesz ?

Teraz czekam na 12 grudnia - umówiłam się do doktorka na wizytę w sprawie crio, niech tylko ten czas szybko zleci !! :-)

Peti to teraz trzymam kciuki za wysoka bete :-)

Zula ja tak samo mialam po zastrzykach, since i brzuch mnie bolal z kłucia.... ech....

Jo.M... wybacz ze ciebie przegonilam :-) nie taki byl moj plan.... ja tez na to licze ze moj blastus przetrwa rozmrazanie... czyli jak widze ty tez zaczynasz brac juz leki... czyli tak jak ja.... a juz sie balam ze ja za wczesnie je biore... co do encortonu mam brac 1x1.. ale np po IUI bralam rano i w poludnie encorton 5 mg... mysle ze to nie zaszkodzi jak sie wezmie po 2 na dzien? jak myslisz?

Martaczi trzymam kciuki za wysoka bete...:-D rozmawialam z pania doktor powiedziala ze nie ma p/wskazan i ze nawet lepiej podchodzic jeden za drugim... a myslisz ze powinnam odczekac cykl?

Esiek trzymam kciuki za bete.... :-D

Minni gratulacje kochana!!:tak:

Esiek - no to masz juz skarbenka w sobie - teraz postaraj sie zrelaksowac a my tu bedziemy trzymac kciuki zeby wszystko dobrze poszlo

Olusia i Jo.M - no juz tuz tuz i tez bedziecie z maluszkami w brzuszku

Martaczi - jak tam dajesz rade? mam nadzieje ze duzo odpoczywalas w weekend - imprezka rodzinna udana??

Minni27 - kochana gratuluje - no nareszcie kolejna fasoleczka tak sie ciesze mamusiu!!!!! A teraz zarazaj nas wszystkie :-D:-D:-D

Kikifish ja do katowic mam 30 km a autem 15-20 min... wiec nie ma problemu bym podjechala pod klinike :-)

Minni27 prosze o duzo fluidkow ciazowych!! przydadza sie nam i to bardzo....

Dziewczyny zapomnialam wczoraj mojej lekarce powiedziec zeby przepisala mi relanium... a mozna cos innego brac zamiast tego?

reklama
olusia- podobno mozna hydroksyzyne, bo ktoras dziewczyna tez to zazywala tylko ze to jest slabsze od relanium i z tego co kojarze to tez chyba na recepte. a moze kiedy bedziesz jechala na crio to popros lekarza o przepisanie recepty. nie powinno byc problemu. albo zadzwon do dr to wystawi ci recepte i jak nie masz daleko to podskoczysz tylko po recepte.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry