reklama

Kto po in vitro?

Martaczi - Ok rozumiem , właśnie transfer wg mnie najlepiej jest mieć w czwartek/piątek bo przez weekend można bez stresu odpoczywać , a potem powoli wrócić do codzienności. Fajnie , że dobrze się czujesz a że cycki rosną to niech rosną a co ;-).

Kiki - Dla mnie K-ce też pasują , ja w zasadzie do kliniki czyli Katowic mam jakieś 15-20 min autem , także nie ma problemu.
Zula - czekamy na Ciebie , gdzie i kiedy:-)

reklama
Dziekuje Wam bardzo za trzymanie kciukow:) przez tel dowiedzialam sie o wyniku. 3 razy pytalam czy dobrze uslyszalam, az babeczka powiedziala: tak,tak,tak jest ciaza:) I zaczelam plakac:). Kiedy powinnam udac sie na drugs weryfikacje bety, by sprawdzic czy dobrze przyrasta?

Minni - Racja , jeszcze chłopak zawału by z wrażenia dostał. To jak wasza euforia opadnie troszkę to daj znać jak M zareagował. A tylko nie skacz z radości , nie wolno !!!!!!!:-)

Juta84 - a z jakiego powodu nie możesz podejść do procedury? Jeżeli to nie tajemnica…

Dorotav - chyba wezmę z Ciebie przykład i sam będę sobie je kontrolować. Znowu mi skoczyło do 1,68, pomimo stosowania wszystkich zaleceń lekarza. Zwiększam dawkę z 75 do 100.

Sylwia - mam pytanko do Ciebie, jak myślisz, czy mogę przyjmować dawkę dzienną euthyroxu więcej niż 100??

Minni - cudowna wiadomość, gratuluję :-)

LISTOPAD:

19: Esiek - udany transfer
19: Minni27 - wysoka beta
19: Jo.M. - kolejna wizyta przed crio

21: blueskye - wysoka beta
23: Olusia7982 - udane crio
25: peti30: wysoka beta

25: Jo.M.: udany transfer
26: 29magda09 - kolejne USG po wysokiej becie
26: Lilia♥ - wyniki i wizyta kontrolna

GRUDZIEŃ:

2: Esiek - wysoka beta

Zuzia2011 - podejście do crio - jestem mamą :)

Jogo - udany transfer

(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

reklama
lawendowy nie wiem czy przeczytalas moja odpowiedz ja homocysteine mam w normir 6,55 jedynie przy heterozygocie mozna miec podniesiona w moczu albo po obciazeniu ale narazie tylko mialam wykonac ja w surowicy... mam pytanie czy kwas foliowy te wieksze dawki tez zaczelas lykac wczesniej przed transferem i ile wczesniej i w jakich dawkach ????

zula a ty ANA mialas juz podwyzszone przed szczepieniami i po szczepieniach wynik ci sie pogorszyl?? czy wynik ANA mialas ok a po szczepieniach sie zrobil dodatni... i pisalas mi ze znasz dziewczyne co pezy tescie hamowania miala 0% a przy zelaznym zestawie udalo jej sie jaki byl to zestaw lekow z gory dziekuje za odpowiedz ??? boje sie tych szczepien zeby jeszcze nie pogorszyc czegos

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry