reklama

Kto po in vitro?

szyszka87: zrobie jutro drugą weryfikacje. A czuje sie świetnie :) teraz jak już wiem że się udało, żadne dolegliwości nie będą mi straszne. Jestem przygotowana na wszystko, w końcu już tyle przeszłam :) najgorszy był ten stres od 5 dpt że boli brzuch jak na @, w moim przypadku wyszło że dobrze że bolal, teraz jestem już spokojna i bardzo szcześliwa.

reklama
Cześć kobietki:-)

Olusia - Ja właśnie zawsze miałam encorton 1x1 i teraz też się zastanawiam czy podwójnej dawki nie wziąć. A zaczęłam sama brać encorton od 2 listopada tj 5 dni przed rozpoczęciem @.
Embryoglue też już brałam 4 razy i w zasadzie nie pomógł ale i tym razem też biorę. Po prostu chcę wykorzystać wszystko co może być pomocne. Scratching być może Ci nie zaproponowali bo masz ładne endo i nie miałaś jeszcze dużo nieudanych prób no i nie mogłabyś podchodzić do crio w tym cyklu bo trzeba odczekać.Ja też oczywiście miałam scratching robiony już 2 razy i też klapa. Także dochodzę do wniosku że jak ma się udać to się uda.

Kiki , Zula , Olusia - Dla mnie godzina po 16 też odpowiada najbardziej. Jeżeli chodzi o spotkanie to albo teraz powiedzmy do niedzieli albo na początku grudnia bo jak będę po crio to nie chciałabym zbytnio autem jeździć. :-) A zapomniałam od soboty Olusia nie może bo ma crio , no to zostaje czwartek / piątek .

MagdaM33 , enn.k1 - Witam dziewczyny na forum .

Esiek - Jeżeli masz tylko 6 tabletek douphastonu to raczej nie ma ich co brać , bo jak Ci się skończą to może być z tego więcej szkód niż korzyści. Jeżeli chcesz brać większą dawkę progesteronu to weź więcej luteiny. Ja mam zamiar zrobić progesteron w 3dpt i jak będzie poniżej 30 to dołożę luteiny , standardowo mam przepisane 3x4 a potem zmienię na 3x8 .

Zuzia imprezka udana udana :-) paczka wysłana :tak:
Jo.M Jezu Kochana jak jak się za Ciebie modlę:tak: ostatnia szansa musi być tą udaną!!!
Esiek za Was tez kciukam!
MagdaM ann.k1 witajcie w gronie ;-)
Olusia screatching wykonuje się w cyklu poprzedzającym transfer czyli już się nie załapiesz, ale mnie pocieszyłaś bo mi się oczywiście znowu nie udało:-(:-(:-(
ale już sobie wszystko w 5 min zaplanowałam dzięki Tobie no i w grudniu podchodzę po mojego ostatniego blastusia przynajmniej oddzielę grubą krechą rok 2013 a potem będziemy dalej myśleć :tak:

Sylwia - mam pytanko do Ciebie, jak myślisz, czy mogę przyjmować dawkę dzienną euthyroxu więcej niż 100??

W przypadku niedoczynności tarczycy przyjmuje się dawkę nawet do 200. Jednak wszystko uzależnione jest od poziomów TSH, FT3 i FT4, bo można łatwo wpaść w niedoczynność. Lepiej jednak postępować według wskazówek rozsądnego lekarza endokrynologa.

Olusia screatching wykonuje się w cyklu poprzedzającym transfer czyli już się nie załapiesz, ale mnie pocieszyłaś bo mi się oczywiście znowu nie udało:-(:-(:-(
ale już sobie wszystko w 5 min zaplanowałam dzięki Tobie no i w grudniu podchodzę po mojego ostatniego blastusia przynajmniej oddzielę grubą krechą rok 2013 a potem będziemy dalej myśleć :tak:

Ehhh normalnie przewinąć przez kolano i lać w tyłek.....Ale nie można, bo ciężarnych się nie bije :tak:. Kochana lepiej weź zestaw do dziergania na drutach, ewentualnie na szydełku i zacznij dziergać małe buciki :-D.

boję się Wam powiedzieć, ale robiłam test najczulszy i I krecha i czuję, że już zbliża się okres, aż mi się dziś przyśnił okres:-( wiem co powiecie, że 6dpt to za wcześnie, że jest nadzieja, ale ja wiem swoje i Wy w duchu też, ale mi tego oczywiście nie powiecie :tak:jutro pójdę na betę dla Waszego i trochę mojego świętego spokoju :-)

reklama
Martaczi - Ok nic nie będę mówiła skoro masz takie przeczucia, mam nadzieję jednak że się mylisz. Ale za ten test to na 100% lanie Ci się należy !!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry