reklama

Kto po in vitro?

reklama
MARTACZI wielgachne gratulacje mamuśko! ciesze sie,ze sie udalo i jakby nie to że jesteś w ciąży to Ci się należy kopas za te sikańce!;) ale super!!! życzę Ci ogromniastych przyrostów, mdłości,wielkiego brzucha i do zobaczenia w wątku ciężarówki po in vitro :-) a co do plamień i skurczy weż nospę tak jak radzi Sylwia i dużo leż. Mi lekarz powiedział że nie ma nic lepszego dla dzidziusia niz polegująca mama, takze sie relaksuj, za kilka miesięcy już nie będzie tak spokojnie:P

Minni gratuluje przyrostów:D masz juz umowione usg?

lenkabar witaj:) w cale nie zaśmiecasz, po to tu jesteśmy zeby sie wspierac. Ja niestety nie znam odp na Twoje pytanie

Ostatnia edycja:
Nika, ja mam niższe AMH. Badałam je w czerwcu 2012 r. i wynosiło 0,7. Potem miałam dwie stymulacje. Miałam za każdym razem podobną liczbę oocytów - 10-11. Wszystkie były dojrzałe i wszystkie były zapładniane. Byłam stymulowana 10 dni Menopurem 225. Kolejną (trzecią) stymulację miałam teraz w październiku. Manopur w tej samej dawce + Gonapaptyl. Po dwóch stymulacjach AMH na 100% się jeszcze obniżyło, ale nie wiem jakie mam teraz - nie badałam. Tym razem miałam tylko 7 oocytów, ale wszystkie dojrzałe i prawidłowe. Wszystkie zostały zapłodnione. Na dzień dzisiejszy jestem w ciąży.....z BLIŹNIAKAMI!!!! :-)

Fusun gratuluje podwójnie! zawsze to dla mnie pocieszenie, że kobitkom z podobnym wynikiem się udało :) Mam nadzieję, że u mnie wszystko będzie szło w dobra stronę :)

Dziewczyny czy któraś z Was może mi powiedzieć ile mniej więcej wynoszą koszty leków związane z krótkim protokołem ?

Ostatnia edycja:
Nika ja za pierwszym razem kupowalam gonal f i placilam 1400 potem kupowalam znow gonal f i cetrotide 3 amp i placilam 800 a po transferze placilam ok 100 zl za leki.... to tez zalezy jak sie bedziesz stymulowac.... wszystko tez od tego zalezy :happy2:

dzięki Olusia :) przy moim amh to najpewniej krótki protokół, bo nie ma co wyciszać jajników w długim protokole. Zostały mi jeszcze leki po poprzednim IVF, i mam nadzieję, że zdążę je wykorzystać.

szyszka87: tak mam umówione pierwsze usg w 25 dpt czyli 3.12 :)
Już się nie mogę doczekać :)
Jak mogę ustawić sobie taki suwaczek w swoim profilu odnośnie tygodnia ciąża??

Ostatnia edycja:
Olusia dziekuje czuje sie naprawde roznie,raz ok,raz jakas zawieszona,raz napuchnieta,glodna caly czas:-).Do niedawna przez pierwsze dni po transferze plakalam po 3 razy dziennie!Pozniej sluchalam plyty relaksacyjnej i bylo ok.Istny hardcore!

reklama
To ja jeszcze z jednym pytaniem o weryfikację: (wiem, upierdliwa jestem :) ) badania hormonów zlecał Wam lekarz i on decydował o zwiększeniu/zmniejszeniu luteiny? Czy to standard w każdej klinice?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry