Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Octavi a co to jest dhea?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja popoludniamam wolne ok od 14.30
. mam przpisane tabletki antyki i az 3 opakowania , jak narazie mam nie podchodzic do transweru, moze w lutym 2014. o mmmmaaaatko ile to czasu :-Witam dziewczyny. Jestem w trakcie kwalifikacji do programu IVF. ostatnio odebrałam swoje wyniki AMH i niestety wynik kiepski 0,8 ng/ml.
powiedzcie mi czy któraś z Was przy podobnym wyniku podchodziła do IVF i z jakim skutkiem. Czasem myślę, aby te całe starania strzelić w kąt bo i tak z tego nic nie będzie, ale zaraz później myślę sobie, że może jednak dać sobie szansę. Jestem trochę podłamana.
:-)

Serdeczne gratulacje dla wszystkich Dziewczyn,ktorym sie udalo! xx
zastanawiam się od wczoraj czy dwa miesiące brania Orgametrilu można potraktować jako wyciszanie jajników przed IVF ? czekam do stycznia tylko dlatego, że w klinice skończyła się kasa i zaraz rozpocznę drugi cykl z orgametrilem (biorę go właściwie tylko po to by przy PCOS w ogóle mieć @) i tak się zastanawiam czy to można potraktować tak samo jak cykl na antykach przed IVF czy tracę tylko czas i już mogłabym brać antyki... Jeśli któraś zna odpowiedź będę wdzięczna...