Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Martaczi: mi kazano już odstawiać pomału estrofem. Bralam 2X1 dziennie, od piątku przez 7 dni mam brać 1X1 dziennie i potem odstawić. Zostanie mi tylko fraxiparyna, którą mam brać na pewno do wizyty 3.12. .Czy Tobie też już coś kazano zacząć odstawiać?
Najbardziej to boje sie tego że odstawiając te wszystkie leki coś moze mi zaszkodzić, znaczy się jakiś ewentualny nie dobórbromergon odstawiłam w piatek, encorton odstawie we wtorek całkowicie, a w czwartek ten estrofem.
Odnośnie weryfikacji betki i PRG to ja w sumie robie podobnie w 11 dpt,13 dpt, 17 dpt.tyle że ja mialam 2 dniowy zarodeczek, a jeśli mnie pamiec nie myli to Ty mialaś 5-dniowego maluszka. Jak będe miala wynik z poniedzialku to zadzwonie do Novum do lekarza prowadzacego z zapytaniem czy według nich wszystko jest w porządku. 3 grudnia czyli 25 dpt też przed wizyta mam zrobić bete i PRG.
.]Sylwia[/B] dałam radę u internisty dostałam po 5 opk.i zapłaciłam 50 zł bo dostałam ze zniżką
![]()
nie wiem nie dajmy się zwariować chyba jedna mała kawka nie zaszkodzi co ??? ja uwielbiam w łóżęczku wypić ranoooo
a moja betą ładnie przyrasta? kiedyś był taki przelicznik jak ktoś go napotka to poproszę![]()
Ja mam teraz już luteinę od wtorku wieczorem 3x4 i chyba od dnia transferu już zwiększę na te 8 szt , tylko mam problem z podjęzykową tzn nie mam jej , może coś ściemnić lekarzowi żeby przepisał ? Tylko co mu powiedzieć?
. Moja najczęstsza wymówka, to że zgubiłam
. Z przepisaniem na pewno nie będzie problemu. Minni kurde masz już odstawiać ja nie wiem bo z dr nie mam kontaktu a nie wykupiłam tej weryfikacji bo oczywiście nie wierzyałm że się uda![]()
. Ja chyba brałam do 15 tc, a zmniejszałam dawkę od 10 tc.
. Dobrze że dom jest duży, to łóżeczko przykryje się folią w pokoju Wiktora i nie będzie przeszkadzało ani się kurzyło ...