reklama

Kto po in vitro?

reklama
DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA TRZYMANIE KCIUKÓW...
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

Moj blastus jest juz zemna...rozmawialam z pania embriolog zanim weszlam do sali zabiegowej... powiedziala ze ladnie wszystko jest, ze mocny i dalej sie rozwijal.. oby chcial tylko zemna zostac
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
po zabiegu rozmawialam z moja pania doktor i mam brac leki tak jak biore, wypisala mi recepte na fragmin...
Ile ludzi tam sie przewinelo jak bylam... co chwile wchodzily dziewczyny na zabiegi... Jednym slowem rucha jak w Rzymie he he
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Agitek przykro mi, wiem co czujesz.. ale najwazniejsze że masz mrozaczki, jest po co wracać :-)

Esiek dobrze ze ten miesniak jest maly to zapewne szybko sie wchlonie i bedziecie dalej dzialali.... :-)

Siaga trzymam kciuki za crio.... Musi sie udać !! :-D

Cześć dziewczyny.

Dzwonili o 10 do mnie z kliniki , póki co zarodki ładnie się rozmroziły są jasne czyli wszystko w porządku. W poniedziałek transfer na 10 jeżeli moje zarodki przetrwają , oby tak było. Teraz 2 najdłuższe dni oczekiwania , a stersik mam nie mały. Znowu pół nocy nie przespałam :szok:. Masakra
A jeszcze się trochę zdenerwowałam wczoraj bo odczytałam wynik tsh i jest 1,64 czyli trochę za wysoki. Dziś już zwiększyłam dawkę euthyroxu i zobaczymy?

Agitek - przykro mi bardzo , trzymaj się kochana i na zdrowie , wypij i za mnie a w zasadzie za moje zarodeczki. Cieszę się , że masz już nowy plan. Nie ma co się załamywać bo i tak to nic nie zmieni. Trzeba działać dalej:tak:

Olusia - Fajnie , że jesteś już ze śnieżynką w domu. Odpoczywaj teraz ile wlezie.

Jeszcze jedno , dziewczyny czy pijecie kawę po transferze?

Lilia- Ja z chęcią wcześniej bym się spotkała ale chyba Nam to umawianie się nie wychodzi. Może faktycznie po Nowym Roku będzie spokojniej.:-)

Jo.M - za Twoje Maleństwa &&&&&&&&&&&&&&&&& :)
Martaczi - super, betka ładnie przyrosła. Ja w poniedziałek jade na III weryfikacje. A Ty bedziesz jeszcze robiła? Usg mam 3 .12 - już się nie moge doczekać ;-)

Jo.M - dobrze, że zaczełaś temat kawy bo mnie też to męczy. A więc ja piję po transferze jedna dziennie tylko i to pół kubka zalewam wodą a resztę daje mleka, stwierdziłam też że jak mnie któregoś dnia od niej odrzuci to to będzie dobry znak :)

Minni - to 3.12 to dla nas sądny dzień, tzn. dla mnie bo robię betę, a dla Ciebie bo zobaczysz serduszko!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry