reklama

Kto po in vitro?

reklama
keki - kciukam za rosnące pęcherzyki :-)

LISTOPAD:

29: basidrak - wysoka beta
29: ann.k1 - udany transfer

GRUDZIEŃ:

2: Esiek - wysoka beta
2: Olusia - wysoka beta
2: keki84 - podglądanko
3: Minni27 - USG po wysokiej becie
3: martaczi - USG pęcherzykowe
3: Siaga - wysoka beta
3/4: Jo.M. - wysoka beta
6: olo2012 - wysoka beta
9: genna - koooolejna wizyta u immonologa
12: dorotav - wizyta przed udanym crio
12-13: Zuzia2011 - przyblizona data crio - jestem mama:)
13: peti30 - USG po wysokiej becie
14: Bziumelka - wstępna data punkcji
17: genna - wyniki kariotypów (oczywiście tylko pozytywne)

Jogo - udany transfer

(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

Dalabym. Lecz wszystkie zjadlam:szok:
Za to jutro pieke babeczki to sie podzile ;)

Dobranoc dziewczynki ja ide spac. Jeszcze tylko kociaki do kojca wrzuce bo sie rozlazly i nyny.

Juz za pol godziny piatek :)

Dziewczyny wy to się nigdy nie nauczycie :) NIE ROBIĆ SIKAŃCÓW!!! One po prostu wychodzą kiedy chcą, a nie wtedy kiedy jest ciąża. U mnie przy becie ok.100 test o czułości 10 pokazał jedną kreskę... nie ma co się stresować. Trzymam kciuki za wysokie bety!

Cześć dziewczyny.

Basidrak - No zapomniałaś chyba , że testy są zabronione:no: oh Ty łobuziaro.

Olusia - Jak tam byłaś już na krwi. Mąż mnie zawiózł jak jechał na 7 do pracy czyli byłam już przed 7 pod laboratorium jak moher jakiś:-D

Dziewczyny mam pytanie , jaki macie sposób na zastrzyki tzn. tym razem mam fragmin i co zrobię zastrzyk to mam siniola:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Jo.M nie bylam jeszcze na pobraniu krwi, popoludniu che to zrobic zanim spotkam sie z kumpela... :-) wiesz chce jak najpozniej bo chce zrobic bete... a ty jakie badania pobralas sobie? no no ladnie tak wczesnie... :-) bardzo rzadko tak wczesnie chodze na krew... chyba ze robilam sobie w szpitalu a mialam akurat dyzur.. tak to u mnie pobieraja do 10.. ale jestem teraz w katosach i chce pobrac w laboratorium gdzie zawsze pobieralam a tam pobieraja do 20 :-)

Tez mam siniola mimo ze robie sobie fald... ech.. nie ktore te since mam takie duze jak bym nie wiem co sobie wstrzykiwala... to chyba tak jest.. w szpitalu jak robie ludziom to tez maja siniaki... hmm..

Basidrak - trzymam kciuki za wysoka bete, daj nam znac jak bedziesz znala wyniki....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry