Witam dziewczyny po Świętach.
Nawiązując do Waszych odczuć świątecznych to u mnie też podobnie czyli dobrze , że już po Świętach.
Ogólnie bardzo lubię Święta , choinkę , prezenty i te całe przygotowania ale kolejne "samotne" Święta już mi bokami wychodzą.
Człowiek stara się żeby był jednak ten nastrój świąteczny ale w głębi serca to nie cieszy nic ani ta choinka ani prezenty a o życzeniach to już nawet nie mówię.
Bardzo dużo się dzieje u Was. Cieszę się , że dla niektórych z Was zadziałała jednak magia Świąt i jesteście w ciąży:-). Gratuluję !!!
Keki , Lilia - Bardzo mi przykro , że Wam się nie udało:-(
Lilia - Tobie szczególnie kibicowałam i strasznie mi przykro , że tak a nie inaczej się to skończyło. Jak ochłoniesz troszkę to daj znać co dalej. Masz jeszcze jakieś śnieżynki? Powiem szczerze , że ja zaczynam poważnie wątpić w te nasze Katowickie kliniki

. Buziaki
Olusia - Dowiedziałam się w końcu jaki mam wynik tego AMH i jest 0,63 także jestem zadowolona. Ola możesz powiedzieć mi co jeszcze trzeba zrobić w naszej klinice do rządówki , chyba jeszcze LH z tego co pamiętam ale nie jestem pewna. Możesz mi napisać jak to wyglądało w Twoim przypadku. Dzięki
Olusia - już doczytałam że to ma być badanie FSH 2-3 dniu cyklu