reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja dopiero zaczne stymulacje wizyte mam 28 . A poprzednio oczywiście że gonal był . Podstawa :) . Całkiem dobrze , nie było problemu miałam siniaka sporego chyba z miesiąć ...

Ja dopiero zaczne stymulacje wizyte mam 28 . A poprzednio oczywiście że gonal był . Podstawa :) . Całkiem dobrze , nie było problemu miałam siniaka sporego chyba z miesiąć ...
a jaką dawkę miałaś? po pierwszym podglądaniu dopisał ci coś jeszcze cy do końca brałaś tylko gonal?
ja jeszcze zadnego siniaka nie nam, tylko ślady po wkłuciu

Wiesz to zależy ile ważysz ja do najszczuplejszych nie należe więc to może dlatego . Ja miałam krótki protokół więć coś też ok 10 dni . Teraz prawdopodobnie będe miała długi protokół .

reklama
mmm no to pdglądamy sie jutro razem, ja na 12.40 idę ale najpierw musze jechać na progesteron i estradiol i z wynikami do dr. i chyba tak jak mi przepowiedział w poniedziałek punkcja. Co do zwolnienia to ja myślę że bez problemu dostaniesz w każdym momencie i w trakcie stymulacji i po i na transfer i po też. Ja za pierwszysm razem brałam po transferze tydzień ale zeszło mi dłuzej bo krwotoku dostałam. Po punkcji nie brałam bo miałam w sobotę i do poniedziałku doszłąm do siebie. Teraz nie wiem jak będzie zobaczę jak będę sałabo po punkcji sie czuła to wezmę a jak nie to na drugi dzień przyleze do roboty.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry