Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja biore juz prawie 2 tyg.... i biust mnie bardziej pobolewa....

Dorotav - trzymam kciuki za betę
Zaczynam się powoli martwić, że moja stymulacja nic nie da. Wy miałyście jakiekolwiek objawy stymulacji, a ja nic nie odczuwam, żadnych objawów. Może to i dobrze, bo lepiej się czuję, ale mam wrażenie jakby mój organizm nie reagował na leki:-(
Cześć dziewczynki :-).
Ja tam stymulację lekko odczuwam ale najbardziej po zastrzykach. Na początku bolała mnie głowa ale teraz już przeszło.
Ja juz po Usg...uslyszalam najpiekniejszy dzwiek w moim zyciu...bicie serduszka mojego malenstwajest tylko jedno
ciaza prawidlowa...jestem megaaaa szczesliwa
![]()
Niepokorna - super wieści z rana. Gratuluję. Aż mi się rogal na buzi pojawił od razu :-)
Zuzia2011- senność to normalny objaw. Dobrze, że innych nie ma utrudniających bardziej życie. Kiedy jesteś umówiona na pierwszą wizytę kontrolną?
A ja w domku nadal odpoczywam i piję latte ( chociaż wiem, że nie powinnam, ale to prawie samo mleko). Objawów się nie doszukuję bo to ciut za wcześnie, a poza tym z powodu leków mogą być. Coś tam czuję, że dzieję się ala objawy okresowe ale nie sugeruję się bo to może być dobre lub nie. Mam nadzieję, że jakoś wytrwam do wtorku i do badań progesteronu. Kusi mnie, żeby wtedy też zrobić betkę, ale tak myślę, że to za krótki okres i niepotrzebnie będę się stresować ( to będzie dopiero 6 dzień po transferze).
A propo dziewczyny czy bierzecie No-Spę? I jeżeli tak to ile? ( wiem, że można i jak czuję, że coś się dzieje na dole to 1 lub 2 dziennie łykam)
Minni27 to super ze maluszeka tak ładnie rośnie teraz to już pójdzie z górki.
Cyrianka na pewno wszytsko będze dobrze teraz juz musi.
Dziewczyny ja na punkcje też brałam koszulę kapcie i skrpetki, nie wiem jak jest teraz bo tamat była w 2012 r. a teraz to moja klinika nie źle się rozrosła.
Powiedzcie mi czy w dzień punkcji to ja eutyrox mam brać bo kurcze nie wiem???