Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dla mnie to tez glupota.... za mrozenie trzeba placic a nie wiadomo czy się skorzysta. ja z moich 6 komórek do 3 doby mialam 4 zarodki a ze hodują do 5 to zostaly dwa . powinno być ze co w programie to w programie a za dodatkowe uslugi ze tak to nazwę chętni powinni mieć możliwość doplacic lub zaplacic. takie moje zadanie. a kliniki i tak nie dla kasę trzepia choćby na komórkach dawcxyn anonimowych takich jak ja bo do programu nie można podchodzić z biorca nasienia lub komórek. kobiety za darmo oddają a kkinika potem bierze kupe kasy za komórki . chyba na tym forum by la lub jest dziewczyna co za chyba 8 kom placila 12 tys
dziękuję ciElleni - kochana dzisiaj lub wczoraj ktoś pisał, że ma do odsprzedania luteinę jakąś ( 2 opakowania chyba nawet). Przeglądnij historię to będziesz wiedziała co i jak. Ja niestety nie pomogę. Mi się też kończą leki przez zwiększoną dawkę i emek musi jutro jechać z receptą do czech. Ps. Już wiem kto pisał oprócz minni27 pisała dzidzius118 tak o godz.14.58 na tym forum jest jej wypowiedź z dzisiaj.
almek
ja to rozumie tylko boli mnie to ze jeżeli ja je oddalam anonimowo za darmo to dlaczego kobieta która chce skorzystać z moich komórek musi za nie placic skoro klinikę one nic nie kosztowaly .... tego nie rozumiem