reklama

Kto po in vitro?

MagdaM33 czekaj na wiadomosć od lekarza i na razie przynajmniej próbuj sie nie strsować, wiem ze to nie łatwe. Nie na darmo przy krwawieniu mnie trzymali do bety czyli liczyli na to ze jeszcze cos z tego będzie. A ty jesteś po transferze czy po crio?

nie stresuję się już. tak raczej z sił opadłam i tak o leżę już bezmyślnie od czasu do czasu prosząc maluszki żeby to one tam poprostu narozrabiały przy meblowaniu się.
jestem po pierwszym w życiu transferze.

reklama
MagdaM33 dokładnie jak piszą dziewczyny, nie ma mowy o miesiączce przy braniu luteiny, coś czuje że to kruszynka gniazdko sobie wynalazła i tak mocno się Ciebie przyczepiła.

A powiedzcie mi ile czasu po transferze leżałyście na fotelu? ja z 10 min, po czym poszłam natychmiast do toalety bo już nie mogłam wytrzymać z pełnym pęcherzem, mam nadzieję że nie wypadła mi kruszynka ...

ja leżałam około 30 min. wszyscy wyszli z gabinetu, my z mężem zostaliśmy sami. pielęgniarka przygasiła światło i z radyjka muzyczka relaksacyjna leciała, jak i przez cały zabieg zresztą. później poszłam siusiu i jeszcze po ubraniu się z 15 minut na łóżku leżałam

Mmmm,MAgDA LINKna test
http://www.test na plecdziecka.pl/
Ale d mnie to wyrzucenie kasy,czytalam opinie wlasnie,ze gdyby byl cudo,to by w aptekach byl i lekarze by go sugerowali to kosztoje 120 zl,a vzytalam fora,ze malo komu sie zgadza,zgadza sie ale to akurat traf u kogos,zreszta nie mozna go robic,jak sie progesteron bierze,a my ciagle na progesteronie :(,ja go wlasnie zrobilam jak bealam i dlatefo nie wiem,czy ona,czy test zle wskazal. W 16 tygodniu mialam usg 3d
Dobrze,ze go dostalam,bo za ta kase wolalabym dziecku co kupic,albo usg dodatkowe :)
Czytalam na forach,ze skutecznosc to 50/5/,tak ze sama nie wiem czy warto

Molla to ty rozliczasz l4? Mam pytanko jak to jest? Są trxy kopie jedna do ZUSu, druga dla lekarza i trzeci dla mnie? Na tym co ja dostałam nie na kodu choroby więc pracodawca nue będzie wiedział że mam l4 z powodu in vitro? Magda33 to krwawienie to napewno implantacja. Kropeczki wygryzają się w Ciebie i napedzily Ci strachu. Odpoczywaj i za 3, 4 dni zrób bete to już powinba cos pokazać. Dobre nastawienie to połowa sukcesu. A mnie dziś brzuch tsk triche cmi jak przed okresem ale yo jeszcze dużo za wcześnie więc się nie sugeruje ;)

Molla mój maluszek tak szybko rośnie,że jest tydzień doprzodu :-) Z. mówił, że to nie wiadomo czy chłopak na 100%, ale ja mam takie przeczucie. W sobotę mam prenatalne i podpytam jeszcze co do płci ;-)

Właśnie stronkę oglądałam i u mnie wyraźniej widać i faktycznie bardziej chłopakowo :-D, a tak naprawdę wszystko jedno, ważne,że jest!

Czytałam gdzieś o ruchach płodu i na początku czuć właśnie trzepotanie, jakby motyle wbrzuchu w brzuchu. Jak zacznie dziecina kopać to zatęsknisz za tym łaskotaniem :-)

reklama
MONTANA ja lezalam 20 min.jak Mmmpisze,u nas tak sie lezy,z tym,ze po 5 min.poszlam siku,az popuszczalam,sikslam z 5 min.:) i spiwrotem wlazlam na fotel astronauty,tak ze dobrze to lezalam 5 min.i potem po zalatwieniu potrzeby;) tez z 5,ale to laczne 10 ;) z przerwa...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry