reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Lenkabar a ja bylam na l4 od punkcji az do testowania choc pracy ciezkiej nie mam. Wolalam dmuchac na zimne...wirusy, grypa itd ;/
Z tym 2 miesiaca to strzelam sobie, choc wedlug mnie wczoraj byla owulka. Ale nic nie wiem czekam na @.

reklama
Jo.M., Cyryjanka – jak Wasze wizyty??

Madzia76 - &&&&&&&&&& za betę, ale przemyśl jeszcze ten temat...

STYCZEŃ:

31: Madzia76 - wysoka beta

LUTY:

1: MagdaM33 -
I weryfikacja
1: MARTA12 - wysoka beta
3: dorotav - wizyta u immunologa
3: martaczi - badanie prenatalne
3: lenkabar - punkcja
6: majka201 - wysoka beta
7: mmm… - wysoka beta
7: Hope84 - wysoka beta
7: montana8 - wysoka beta
8: Pyscek - wysoka beta
8: mmm… - wysoka beta
10: genna - kolejna wizyta u immunologa

Madzia76 - Ty uparciuchu jeden :-D OK, ale jak wynik będzie zadowalający to skaczemy z radości, a jak mniej zadawalający to się nie stresujemy :tak:

Ostatnia edycja:
Nie wiem czy w dobrym miejscu piszę jestem tu po raz pierwszy:) Witam wszystkie babki:-)
Jestem mamą dzięki in vitro. W 2012r. udało się długim protokółem. Mam córę. Teraz zaczynam krótki z myślą syn;-)

Ostatnia edycja:
Melduje sie po wizycie, calkiem swiezo bo byla pozno wieczorem. Moj kropek mierzy 10mm i serduszko bije jak nalezy:)). Caly czas sie usmiecham do siebie bo mialam tyle obaw. Glownie przez to, ze u mnie objawy ciazowe sa prawie zerowe. Dlatego dziewczyny pamietajcie, ze u kazdej inaczej to wyglada i u mnie na prozno wyczekiwac bolu piersi czy mdlosci co jest najbardziej powszechne. Moje piersi urosly o ile wogole mozna to tak nazwac o jakies 5%, czyli wizualnie wogole, w dotyku sa pelniejsze, ale wogole nie bola nawet przy dotyku, a kropek rosnie i nie przejmuje sie zeschizowana na punkcie ciazowych objawow mamusia;). Btw. czytalam dyskusje o progesteronie i chyba wychodzi na to, ze mam najnizsza dawke z Was wszystkich, biore 3 razy na dobe duphaston, przez pierwsze dwa tygodnie mialam 4 razy na dobe i bez zadnej weryfikacji bo tego nie robia standardowo w mojej klinice, ale postanowilam nie dac sie zwariowac i zaufac lekarzowi, takze oni chyba wiedza kiedy sa przeslanki do takiej weryfikacji, a kiedy nie.

Pozdrawiam wszystkie, dobrej nocki!

Madzia 76 - kciuki za jutrzejsza bete:)

reklama
Do góry