[FONT="]Cześć dziewczyny ale dziś piękna pogoda.:-)[/FONT]
[FONT="] [/FONT] [FONT="]
Kikifish – Fajnie że wszystko w porządku to jeszcze kilka dni i crio[/FONT]

Uda się – Uśmiałam się z Twojej paniki. Ale wiesz co ja przy pierwszym zastrzyku to o mało co nie zemdlałam. Po prostu ze strachu moja ręka mnie nie słuchała i nie chciała wbić igły. Jak w końcu zrobiłam zastrzyk to cały stres odszedł i w tym momencie zrobiło mi się ciemno przed oczami , nie zemdlałam na szczęście ale potem śmiałam się sama z siebie co ze mnie za cykor. Po kilku zastrzykach nabrałam już rutyny i można powiedzieć że z zamkniętymi oczami je robię. Ale strachu trzeba było się najeść.[/FONT]
Montana – Wit D3 1000 jm bez problemu kupisz w aptece , ja teraz kupiłam sobie dawkę 2000 jm[/FONT]
Juhasek – No to jest się czym cieszyć , 6 zarodeczków – Super[/FONT]
Dorotav – Kupiłam sobie wczoraj DHEA eljot w aptece DOZ i dowiedziałam się że ten lek jest normalnie sprzedawany także tak jak myślałam w poprzedniej aptece jakieś bzdury babka gadała. W ogóle była zakręcona , bo po powrocie do domu okazało się że wydała mi za mało leków mimo że za nie płaciłam. Także podejrzewałam że to co mówiła z tym DHEA to niezbyt wiarygodne jest. Także mam już wszystko i łykam DHEA , D3 2000 , Q10 , magnez i kwas foliowy.[/FONT]
Dorota a powiedz mi jeszcze czy Ty sprawdzałaś poziom DHEA i jaką dawkę łykasz?
Kasik – Kochana tak strasznie mi przykro , po prostu byłam przekonana że Ci się uda. Już chyba na głos moich przeczuć w przyszłości nie wypowiem. Trzymaj się .[/FONT]
Olusia - Co tam słychać , czytałam że znowu chora jesteś. Wylecz się porządnie żeby wszystko ok było przy i po stymulacji.