kasik36
Fanka BB :)
Juhasek groźna jest tylko farba z amoniakiem w I trymestrze ciąży więc zapytaj fryzjerkę czy ma farbę bez amoniaku, jeżeli tak to śmiało możesz farbować. Mój fryzjer niestety powiedział, że takiego blondu bez amoniaku nie uzyskamy więc zawsze wstrzelam się w wizytę między punkcją a transferem, żeby był jak najmniejszy odrost przez 3 miesiące. Tzn. ja bym mogła chodzić nawet z odrostem na pół głowy jak by mi ktoś zagwarantował, że to pomoże mi zajść w ciążę ale nie dajmy się zwariować.
Madzia czy dobrze pamiętam, że tej Twojej koleżance od początku dziwnie beta przyrastała? To straszne co ją spotkało ale tak niestety wygląda selekcja naturalna, zarodek był pewnie bardzo chory i dlatego nie przetrwał :-(
Jo.M Twoje przeczucie dotyczyło tylko zarodków, że przetrwają do 5-tej doby i transfer się odbędzie, więc jako forumowej wróżce nie masz nic sobie do zarzucenia ;-)
Piosenka odzwierciedlająca mój dzisiejszy nastrój:
Translola - Smutku mój (nikt nie wie jak mi jest chujowo) - YouTube
Uwaga osoby wrażliwe na przekleństwa nie powinny jej słuchać!
Madzia czy dobrze pamiętam, że tej Twojej koleżance od początku dziwnie beta przyrastała? To straszne co ją spotkało ale tak niestety wygląda selekcja naturalna, zarodek był pewnie bardzo chory i dlatego nie przetrwał :-(
Jo.M Twoje przeczucie dotyczyło tylko zarodków, że przetrwają do 5-tej doby i transfer się odbędzie, więc jako forumowej wróżce nie masz nic sobie do zarzucenia ;-)
Piosenka odzwierciedlająca mój dzisiejszy nastrój:
Translola - Smutku mój (nikt nie wie jak mi jest chujowo) - YouTube
Uwaga osoby wrażliwe na przekleństwa nie powinny jej słuchać!
Ostatnia edycja:
i poszłaby lawina pytań..