• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Montana8, wyglada, ze jesteś tuż przed sama owulacja. Gdzieś czytałam, ze statystycznie pęcherzyk pęka przy rozmiarach 21 - 22 mm, a bliżej owu rośnie jakieś 2mm na dzień.
wiec wyglada, ze u Ciebie owu powinna być jutro, albo pojutrze najpóźniej.

o matko!!! Dzis mój drugi zastrzyk, mam nadzieje, ze nie pójdę w Twoje ślady i nie zemdleje :)

Witajcie.
Kasik bardzo mi przykro ze się nie udało, więc jeśli masz taką potrzebę to golnij sobie tego winka i trzymaj sie dzielnie.

Bzibziok piękne dwie krechy, w poniedziałek wysoka betka będzie

A mi dzisiaj dziewczyny zrobiło się strasznie smutno, dzidziusiowi mojej koleżanki o której tutaj pisałam stanęło serduszko:no:. Normalnie nie mogłam uwieżyć jak mi to powiedziała, strasznie mi przykro, razem miałyśmy transfer i szłyśmy tak łeb w łeb a tu taka przykra wiadomość. Jakoś tak nie mogę się po tym ogarnąć.

Juhasek idziesz jak burza :) do wtorku już niedaleko, będzie wielki dzień

Uda się Ty to jesteś szalona :-p pierwsze koty za płoty, teraz już wiesz, ze nie ma się czego bać :)

Madzia
zamorduję Cię! Jak czytam takie historie, to zaczynam wpadać w straszna panikę... dziś całe popołudnie jeździłam szukając medalika Matki Boskiej z Dzieciątkiem, żeby poczuć się trochę bezpieczniej. Twoja koleżanka przechodzi teraz straszne chwile, jak to sobie przypominam, to ciary mi przechodzą po plecach:( ale takie jest życie, to się niestety raz na jakiś czas zdarza, okrutna selekcja naturalna

Ostatnia edycja:
Foorte gratuluje:)

Kasik bardzo mi przykro ale co procedura idziesz krok do przodu wiec za trzecim razem malenstwa z Toba zostana:)

Trzymam kcikui za wszystkie transfery niech bedzie nas coraz mniej na tym forum a najlepiej jakby w ogole je zamknac i oby in vitro nigdy nikomu nie bylo potrzebne, same naturalskik:-)

Lilia z 5 marca zmien mnie na 11 z wizytka:-) U mnie juz 4 dzien z antkami:-)

reklama
Olusia, tylko tego przeziębienia nie lekceważ, jak dzisiaj wieczorem się nie dostaniesz jedź jutro.

Uda się, normalnie się uśmiałam, Ty panikaro ;-) no ale już wiesz że diabeł nie taki straszny i jeszcze trochę i sama będziesz je sobie robić :tak:

Juhasek87, widać, że maluchy są silne; będzie zdrowe i silne rodzeństwo, dalej trzymam kciuki :tak:

montana8, DHEA Eljot, wit.D 1000mg a nawet 2000mg dostaniesz na doz.pl są promocyjne ceny. Np. w mojej aptece vit.D 1000 jest tylko na receptę wigantoleten chyba się nazywa. Ja jeszcze dokupiłam czysty koenzym Q10 30mg i biorę 1 tab.dziennie. Co do pęcherzyka 19 mm to szykuje się tuż do pęknięcia może strzelicie naturalsa :-D

Madzia76, przykra wiadomość ale to nie znaczy że i Tobie się tak zdarzy, zobaczysz będzie dobrze. postaraj się uspokoić i nie denerwować, teraz tylko spokój dla maluszka musisz utrzymać.

Lolitka200, napisz parę słów co u Ciebie, jak transfer czy wszystko w porządku ? Myślę o Tobie i trzymam kciuki by wszystko było dobrze i by się udało. :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry