reklama

Kto po in vitro?

reklama
Montana8, wyglada, ze jesteś tuż przed sama owulacja. Gdzieś czytałam, ze statystycznie pęcherzyk pęka przy rozmiarach 21 - 22 mm, a bliżej owu rośnie jakieś 2mm na dzień.
wiec wyglada, ze u Ciebie owu powinna być jutro, albo pojutrze najpóźniej.

o matko!!! Dzis mój drugi zastrzyk, mam nadzieje, ze nie pójdę w Twoje ślady i nie zemdleje :)

Witajcie.
Kasik bardzo mi przykro ze się nie udało, więc jeśli masz taką potrzebę to golnij sobie tego winka i trzymaj sie dzielnie.

Bzibziok piękne dwie krechy, w poniedziałek wysoka betka będzie

A mi dzisiaj dziewczyny zrobiło się strasznie smutno, dzidziusiowi mojej koleżanki o której tutaj pisałam stanęło serduszko:no:. Normalnie nie mogłam uwieżyć jak mi to powiedziała, strasznie mi przykro, razem miałyśmy transfer i szłyśmy tak łeb w łeb a tu taka przykra wiadomość. Jakoś tak nie mogę się po tym ogarnąć.

Juhasek idziesz jak burza :) do wtorku już niedaleko, będzie wielki dzień

Uda się Ty to jesteś szalona :-p pierwsze koty za płoty, teraz już wiesz, ze nie ma się czego bać :)

Madzia
zamorduję Cię! Jak czytam takie historie, to zaczynam wpadać w straszna panikę... dziś całe popołudnie jeździłam szukając medalika Matki Boskiej z Dzieciątkiem, żeby poczuć się trochę bezpieczniej. Twoja koleżanka przechodzi teraz straszne chwile, jak to sobie przypominam, to ciary mi przechodzą po plecach:( ale takie jest życie, to się niestety raz na jakiś czas zdarza, okrutna selekcja naturalna

Ostatnia edycja:
Foorte gratuluje:)

Kasik bardzo mi przykro ale co procedura idziesz krok do przodu wiec za trzecim razem malenstwa z Toba zostana:)

Trzymam kcikui za wszystkie transfery niech bedzie nas coraz mniej na tym forum a najlepiej jakby w ogole je zamknac i oby in vitro nigdy nikomu nie bylo potrzebne, same naturalskik:-)

Lilia z 5 marca zmien mnie na 11 z wizytka:-) U mnie juz 4 dzien z antkami:-)

reklama
Olusia, tylko tego przeziębienia nie lekceważ, jak dzisiaj wieczorem się nie dostaniesz jedź jutro.

Uda się, normalnie się uśmiałam, Ty panikaro ;-) no ale już wiesz że diabeł nie taki straszny i jeszcze trochę i sama będziesz je sobie robić :tak:

Juhasek87, widać, że maluchy są silne; będzie zdrowe i silne rodzeństwo, dalej trzymam kciuki :tak:

montana8, DHEA Eljot, wit.D 1000mg a nawet 2000mg dostaniesz na doz.pl są promocyjne ceny. Np. w mojej aptece vit.D 1000 jest tylko na receptę wigantoleten chyba się nazywa. Ja jeszcze dokupiłam czysty koenzym Q10 30mg i biorę 1 tab.dziennie. Co do pęcherzyka 19 mm to szykuje się tuż do pęknięcia może strzelicie naturalsa :-D

Madzia76, przykra wiadomość ale to nie znaczy że i Tobie się tak zdarzy, zobaczysz będzie dobrze. postaraj się uspokoić i nie denerwować, teraz tylko spokój dla maluszka musisz utrzymać.

Lolitka200, napisz parę słów co u Ciebie, jak transfer czy wszystko w porządku ? Myślę o Tobie i trzymam kciuki by wszystko było dobrze i by się udało. :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry