solostar29 mogą to być objawy hiperstymulacji, ja mialam lekka,pomogło mi picie 2 l wody, i produkty bogate w białko. A może to objaw zagnieżdzania?? Oby, trzymam kciuki ;-)
Kasik powtórze to co na zakwalifikowanych bardzo mi przykro :-(
Bzibziok jakie piękne kreseczki, ile ja bym dała by takie ujrzeć :-)
Uda sie hihi ale panikara z Ciebie,aż się uśmiałam, ja nie lepsza, przy drugim zastrzyku zasłabłam

, potem już bylo tylko lepiej
Juhasek87 piękny wynik, trzymam kciuki by dalej się tak ładnie trzymały az do wtorku
A ja wczoraj mialam wizytę u lekarza, pierwsza po nieudanym transferze i w celu ustalenia dalszego planu dzialania. Więc ze mną jest wszytsko OK, nie ma żadnych torbieli ani cyst, a troche sie tego balam, Bylam nakręcona by startować już za 2 miesiace, ale lekarza troche ostudzil mój zapał, wytłumaczyl mi że organizm musi wypocząc 3 cykle,że ok 100 dni trwa odnowa gamet żeńskich,a co 90 dni trwa produkcja wartosciowych plemnikow. Ma racje moj dr nie ma co sie napalac, Poczekam cierpliwie i mam nadzieje ze 2 podejscie bedzie udane. Mężowi przepisal Profertil drogi ale mówi,że dobry, a mi kazał brać DHA, wit. D3 nawet do 1000mg <hmmm a gdzie takie dostane??> ikwas foliowy. Pytałam czy jest mozliwosc by podali mi 2 zarodki <wiek 27 lat > niestety nie, ehh szkoda. No ale cieszę się bo ja do płacenia a lekarz że to w ramach MZ, a bylam pewna że taka wizyta bedzie płatna, kazał przyjsc jeszcze w polowie kwietnia lub pod koniec, to wtedy da mi zlecenia na badania i jakos w maju chyba pod koniec moze bedzie kolejne podejscie. Najlepsze jak wracałam z mezem do domu złapała nas policja
ia mandacik 100 zl wrrr. A jeszcze pytanko bo zapomnialam zapytac lekarza czy jestem przed czy po owulacji, bo wczoraj byl moj 18dc a z reguły mam cykle 30-33 dniowe i na usg endometrium mialo 11 mm, w lewym jajniku pecherzykow brak, w prawym jeden 19 mm.