reklama
Hej wróciłam z kliniki zajęło mi to w sumie z apteką 4 godziny, a miałam leżeć!!
Ale warto było widziałam moje 10 mm szczęścia, które jest dopiero pęcherzykiem. Ale podobno wszystko w porządku, jest gdzie powinien być.
Zmartwiło mnie tylko to, że następna wizyta dopiero za dwa tygodnie.
W aptece wydałam 190 zł, a i tak jeszcze nie kupiłam drugiego opakowania zastrzyków.
Ale dla kropka wszystko, byle tylko zdrowo rósł i został z nami.
i musze Wam powiedziec, ze jest zdecydowanie podobny do mnie
KIKIFISH w takim razie zaciskam kciuki, żeby Twoje bąbelki były tymi najdzielniejszymi i żeby zostały już z Wami na zawsze!!
JUHASEK, a Tobie gratuluję mrozaczków, piękny wynik!!Aż Ci zazdroszczę, bo mi nie zostały mrozaczki.
Ale warto było widziałam moje 10 mm szczęścia, które jest dopiero pęcherzykiem. Ale podobno wszystko w porządku, jest gdzie powinien być.
Zmartwiło mnie tylko to, że następna wizyta dopiero za dwa tygodnie.
W aptece wydałam 190 zł, a i tak jeszcze nie kupiłam drugiego opakowania zastrzyków.
Ale dla kropka wszystko, byle tylko zdrowo rósł i został z nami.
i musze Wam powiedziec, ze jest zdecydowanie podobny do mnie

KIKIFISH w takim razie zaciskam kciuki, żeby Twoje bąbelki były tymi najdzielniejszymi i żeby zostały już z Wami na zawsze!!
JUHASEK, a Tobie gratuluję mrozaczków, piękny wynik!!Aż Ci zazdroszczę, bo mi nie zostały mrozaczki.
Ostatnia edycja:
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Tak fragmin. zaraz po transferze był refundowany, a podobno potem już nie mogą wypisać recepty z refundacją.
Za to mam 6 aplikatorów do luteiny na zbyciu
No i jeszcze chciałam się pochwalić, że tabletki i syropek *spam* + reszta moich szalonych pomysłów dotyczących leczenia przeziębienia przynoszą skutki. Już mnie prawie gardło nie boli
Polecam też syropek naturalnej domowej roboty: kroję dwie cebulę w kostkę, wciskam sok z 2 cytryn i wrzucam 2-3 łyżki duże miodu. Stawiam w ciepłym miejscu żeby puściły soki. Lekarz mnie pochwalił za pomysłowość, a to w cale nie mój pomysł, moja mama mi tak robiła jak byłam mała.
Za to mam 6 aplikatorów do luteiny na zbyciu

No i jeszcze chciałam się pochwalić, że tabletki i syropek *spam* + reszta moich szalonych pomysłów dotyczących leczenia przeziębienia przynoszą skutki. Już mnie prawie gardło nie boli
Polecam też syropek naturalnej domowej roboty: kroję dwie cebulę w kostkę, wciskam sok z 2 cytryn i wrzucam 2-3 łyżki duże miodu. Stawiam w ciepłym miejscu żeby puściły soki. Lekarz mnie pochwalił za pomysłowość, a to w cale nie mój pomysł, moja mama mi tak robiła jak byłam mała.
Ostatnia edycja:
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Esiek
Fanka BB :)
Bzibziok - super 10 mm!!!
Kikifish - to, co? Czekamy?
A ja miałam dziś się lenić ale mi nie wyszło, o 10.00 wyskoczyłam na chwilę do Urzędu Miasta ( Madzia76
) bo oprócz etatu prowadze tez dzialalnosc i musialam cos pozalatwiac. Potem wpadlam do kumpeli która ma rocznego synka a ja go jeszcze nie widzialam ;/ wiec stwierdzilam ze dzis dobry moment bo mam choc w częsci szanse na dziecko
Po drodze zakupy, i tak dopiero zjechałam do domciu. Ale to dobrze bo myslec nie mialam czasu!
Kikifish - to, co? Czekamy?
A ja miałam dziś się lenić ale mi nie wyszło, o 10.00 wyskoczyłam na chwilę do Urzędu Miasta ( Madzia76
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Lilia i Jo.M a co tam u was?:-)
Ja dzis spalam do 12.... tak mi sie fajnie spalo hehe ....
trzeba bylo odespac nocke w pracy, a po nocce malo spalam wczoraj wiec dzis mi sie nalezalo hehe..
Dzis moj ma urodzinki i swietujemy....
Ja dzis spalam do 12.... tak mi sie fajnie spalo hehe ....

Dzis moj ma urodzinki i swietujemy....

reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Podziel się: