reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej wróciłam z kliniki zajęło mi to w sumie z apteką 4 godziny, a miałam leżeć!!
Ale warto było widziałam moje 10 mm szczęścia, które jest dopiero pęcherzykiem. Ale podobno wszystko w porządku, jest gdzie powinien być.
Zmartwiło mnie tylko to, że następna wizyta dopiero za dwa tygodnie.
W aptece wydałam 190 zł, a i tak jeszcze nie kupiłam drugiego opakowania zastrzyków.
Ale dla kropka wszystko, byle tylko zdrowo rósł i został z nami.
i musze Wam powiedziec, ze jest zdecydowanie podobny do mnie:tak:

KIKIFISH w takim razie zaciskam kciuki, żeby Twoje bąbelki były tymi najdzielniejszymi i żeby zostały już z Wami na zawsze!!

JUHASEK, a Tobie gratuluję mrozaczków, piękny wynik!!Aż Ci zazdroszczę, bo mi nie zostały mrozaczki.

Ostatnia edycja:
Tak fragmin. zaraz po transferze był refundowany, a podobno potem już nie mogą wypisać recepty z refundacją.

Za to mam 6 aplikatorów do luteiny na zbyciu:-D

No i jeszcze chciałam się pochwalić, że tabletki i syropek *spam* + reszta moich szalonych pomysłów dotyczących leczenia przeziębienia przynoszą skutki. Już mnie prawie gardło nie boli:)
Polecam też syropek naturalnej domowej roboty: kroję dwie cebulę w kostkę, wciskam sok z 2 cytryn i wrzucam 2-3 łyżki duże miodu. Stawiam w ciepłym miejscu żeby puściły soki. Lekarz mnie pochwalił za pomysłowość, a to w cale nie mój pomysł, moja mama mi tak robiła jak byłam mała.

Ostatnia edycja:
Bzibziok he he dobre az 6 no ladnie ladnie.. nio ja mam juz jeden..... :tak: a moze ktos sie skusi... he he :happy2:

p.s ciekawy przepis, musze tez zrobic sobie...

Bzibziok - super 10 mm!!!

Kikifish - to, co? Czekamy? :)

A ja miałam dziś się lenić ale mi nie wyszło, o 10.00 wyskoczyłam na chwilę do Urzędu Miasta ( Madzia76 :) ) bo oprócz etatu prowadze tez dzialalnosc i musialam cos pozalatwiac. Potem wpadlam do kumpeli która ma rocznego synka a ja go jeszcze nie widzialam ;/ wiec stwierdzilam ze dzis dobry moment bo mam choc w częsci szanse na dziecko :) Po drodze zakupy, i tak dopiero zjechałam do domciu. Ale to dobrze bo myslec nie mialam czasu!

Lilia i Jo.M a co tam u was?:-)

Ja dzis spalam do 12.... tak mi sie fajnie spalo hehe .... :tak: trzeba bylo odespac nocke w pracy, a po nocce malo spalam wczoraj wiec dzis mi sie nalezalo hehe..

Dzis moj ma urodzinki i swietujemy.... :tak:

OLUSIA to w takim razie dla Twojego m. STO LAT LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM :-) wszystkiego najlepszego a przede wszystkim upragnionego dzidziolka życzę :-*

reklama
Do góry