reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kikifish87, doczekałaś się Kobietko, gratuluję i życzę by wszystko zakończyło się szczęśliwym rozwiązaniem za 9 miesięcy ! bliźniaków !!

Juhasek87, powiedz jak Wy to z M zrobiliście że aż 6 pięknych dorodnych silnych zarodków wyhodowaliście??:-) kciuki by skończyło się szczęśliwie, :tak:

Bzibziok, gratuluję mamusiu, 10 mm szczęścia na pewno podobny do Ciebie !!:tak:

Asita, wzrost prolaktyny może być od nerwów, a tego mamy pod dostatkiem. Trzymam kciuki by lek zaczął działać, może doktorek zwiększy Tobie dawkę.

Olusia, dla męża szczęścia, radości, zdrówka i wiadomo czego ;-) Kiedy masz wizytę ?

reklama
Juhasek, każdy organizm inaczej reaguje, u mnie po I IVF 2-3 dni pobolewało, obyło się bez leków, przy drugim podejściu brzuch czułam prawie 2 tyg, brałam nospę forte.

Olusia, na pewno będzie zielone światełko, długą miałaś przerwę do tego antyki na wyciszenie, to teraz jak ruszysz z nową stymulacją to chyba kurniczek będziesz musiała sobie założyć. ;-)Zarodeczki będą mega wypasione !!

Cześć dziewczyny.
Bzibziok wielkie gratulacje iby maleństwo zdrowo rosło.
A ja dzisiaj pierwszy raz usłyszałam serduszko mojego maleństwa ;) 165 uderzeń na minute ake nic mi lekarka więcej nue powiedziała oprócz tego że ciąża odpowiednia wielkosciowo do tyg i wszystko ok. Jutro zaczynam 9 tyg ;)
A w pn jade już do mojego dr prowadzącego to mam nadzieje że wszystko mi powie ze szczegoli ;) gdyby nie ten antybiotyk to bym dziś nie sxka do tej dr :/ mało delikatna była.
Juhasek super wynik gratuluje ;)

dorotav jesli bedzie zielone swiatelko to z poczatkiem kwietnia zaczynam stymulacje.. wiadomo gdzies ok 2 tyg, potem punkcja, transfer i mysle ze bede testowac z poczatkiem maja.. a 2 maja mam rocznice slubu z moim..i gdyby zdarzyl sie cud i byloby cudownie gdybym dostala najpiekniejszy prezent w postaci wysokiej bety...:-D

majka201 gratuluje serduszka... :tak:

MAJKA gratuluję serduszka, pięknie bije :-)
DOROTAV tak myślę że to od stresu, w piątek zadzwonię do dr z kliniki i zobaczymy co mi powie.

reklama
esiek a no teraz zostalo nam czekanie, tylko czekanie;-)
dorotav no doczkalam sie ale przyxnam sie szczerze, jakos nie umie uwierzyc ze sie uda
mnie wlasnie znow zaczyna zoladek dawac znac o sobie.
juhasek ty tez teraz w tym okropnym czasie oczekiwania:sorry2:
gratulacje kolejnych mrozakow
bzibziok, majka gratulacje pieknego i wymarzonego usg i spotkania z kruszynkami:tak:

Do góry