Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Balbisia, witaj wśród nas :-) kciuki za to by torbiel znikła i maleństwo zostało już w swoim nowym lokum na piękne 9 miesięcy. Ja mam crio na cyklu sztucznym. AMH mówi o rezerwie jajnikowej, na owulacje nie ma wpływu. Powodzenia.
majka synuś ale fajnie, bardzo się cieszę że parametry w normie i wszytsko jest dobrze, a krew też Ci pobierali.
Esiek oczywiście że syn wie, on wie od początku i w jaki sposób doskonale to rozumie, zawsze chciał mieć rodzeństwo tylko teraz śmieje sie ze mogło by już tak być że on by chodził ze swoim dzidziusiem a ja ze swoim. Poprosiłam żeby jeszcze troszke poczekał hahah.
Balbisia witaj :-) z crio nie pomogę bo nie bardzo się na tym znam ale też mam niskie AMH a owulkę zawsze mam normalnie, tylko na naturalnym cyklu mam tylko 1 pęcherzyk a na stymulowanym max 5
Zula ja tam nie straszę ale chciałam wiedzieć:-):-) A z tego co już tutaj widziałam wielkie betki nie zawsze dają bliżniaki. A co do bliżniaków to na zakwalfikowanych dwóm dziewczyną podzieliły się zarodki jednej na dwa a drugiej na trzy... Więc wiesz można straszyć nie tylko bliżniakami
Pięknie dziękuję wszystkim za ciepłe przyjęcie :-). Myślałam, że przy wyczerpującej się rezerwie ( 0,3 ) można mieć już nieregularne owulacje, ale skoro twierdzicie, że to nie ma nic z tym wspólnego to tak musi być
Umiecie podtrzymać na duchu, jakoś mi się raźniej zrobiło.
LENKABAR udanego spotkania z maleństwem :-)
LILIA powodzenia na wizycie &&&&&&&&& czekam na relacje z jej przebiegu :-)
KWIECIEŃ 1: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
1: Lilia - wizyta dot. ustalenia dalszego planu działania
2: Esiek - drugie spotkanie z dzidzią
2: Madzia 76 - badanie prenatalne
2: mmm... - wizyta przed crio
2: agulla 84 - podglądanko
2: Bziumelka - podglądanko
3: Jo.M - wizyta u immunologa
3: Anulla28 - udany transfer
3: Dove28 - pierwsze spotkanie z dzidzią
4: dorotav - podglądanko
4: _Infinity_ - wysoka beta