reklama

Kto po in vitro?

reklama
Och Fusun po pierwsze dziękuję że tu zajrzałaś i napisałaś bo naprawdę każda z nasz się o Was martwiła i trzymała mocno kciuki. Niech Lenka walczy i będzie jak najzdrowszą dziewczynką. Naprawdę straszne to że tyle kobiet walczy w Szpitalu.... Aż ciarki przechodzą. Wracaj do zdrowia zarówno fizycznego jak i psychicznego. Ja się dalej będę o Was modliła...

Agulla - to jest tak że każdy jeden dojrzały do owulacji pecherzyk powiniem miec estradiol min 200, także jak masz 400 to znaczy ze dwa twoje pecherzyki nadaja sie do zaplodnienia.

Madzia - i zauważylaś jakieś zmiany po odsawieniu luteiny? Będę trzymać kciuki za jutro, już pisałam - ja obstawiam dziewczynke.

Bzibziok - 2,3 cm - wow, faktycznie gonisz już dziewczyny, ktore mają 3cm kropki :)

Fasun - myślę, że słowa od obcych osób niewiele znaczą a jednak czasem dużo... Jak widzisz, wszystkie tu jesteśmy szczerze z Tobą myślami i modlitwami. No niech się kurcze stanie cud !!! Trzymaj się dzielnie kobieto...

Esiek jesli chodzi o jakieś plamienia itd. to nic takiego sie nie wydarzyło, pisałam tylko o tych wodnistych bezbarwnych upławach, ale nie wiem czy to ma zwiazek z odstawieniem luteiny czy takie upławy wystepują w ciaży, dziewczyny na cieżarókach pisałay ze tez miałay takie upławy czyli bardziej ciażowe, fakt teraz jest ich mniej i raczej nie są to uciekające wody płodowe bo krpek wczotraj na usg był w takiej pełanej ogromnej bańce i miał duzo miejsca :tak:.
No widzisz co do płci to nie Ty pierwsza juz obstawiasz dziewczynkę juz trzy osoby powiedziała ze bedę miała dziewczynkę, a ja myśle ze to jednak chłopak :blink:.
Agulla z tym estardiolem to jest tak jak mówi esiek, ale on jeszcze urosnie wieć sie nie martw.

A mi się przypałetało coś czego nigdy w życiu nie miałam i jest strasznie uciążliwe tzn. hemoroidy. I chyba od przyszłego tygodnia pójdę na L4, bo pani dr. kazała mi dużo leżeć, bo siedzenie w pracy tylko to potęguję, a w ciąży nic kompletnie na to nie można brać.

Cześć dziewczyny

Fusun - Nawet nie wiem jak wyrazić mój smutek z powodu Waszego nieszczęścia. To jest po prostu niemożliwe. Tak strasznie mi przykro. Raz jeszcze życzę Ci dużo sił i wytrwałości w tych ciężkich chwilach.

Tola32 - Witam na forum. Ja też jestem z G.C. Życzę Ci owocnej stymulacji:-)

Bzibziok , Esiek - Dziewczyny cieszę się , że z Waszymi kropkami wszystko w porządku .

Lilia - No to cieszę się , że namówiłyśmy Cię na wizytę zawsze to kolejny krok do przodu. Jak będziesz miała termin stymulacji to daj znać , bo rozumiem że już niedługo chyba? A naturalnie zawsze można spróbować ;-)

Dorota - No w diagnostyce są te 2 panele o których pisałam do Zuli , ale dokładnie czy to jest to , to dowiem się tylko muszę tam osobiście się wybrać a mam trochę na głowie. Może w sobotę tam podjadę. Dam znać co na wizycie oczywiście.

Infinity - Ty jesteś wytrzymała bo dziś masz 9dpt blastusia także mogłabyś dziś zrobić bete. No ale skoro nastawiłaś się na jutro to czekam razem z Tobą , mam nadzieję że ten ostatni kropek to właśnie ten kropek;-)

Zula - Robisz dziś powtórkę bety , bo ja czekam na jej wynik to już 3 cyferki będą czy może 4:tak:

Bzibziok - cóż, takie życie idź na L4 i już :) Ja też niestety mam dolegliwość ciążową mało przyjemną to nawet nie chciałam pisać - a mianowicie - biegunki paskudne, od 4 dni non stop. I też nic nie mogę zaradzić. Damy radę!

Madzia - a no tak pamiętam. Madzia - mam teraz te wszystkie badania do porobienia, chyba mogę je zrobic gdzie indziej niż w Vitro nie? Chodzi o to, że mam z pracy ubezpieczenie LuxMed i wszystko za free, więc jak mam wydac w Vitro prawie 400zl znów to mi się bez sensu wydaje, mam nadzieję, że nie będzie problemu.

Dove28 -
ty chyba dziś masz USG?

reklama
Damy radę, dla takiego pięknego Kropka, którego wczoraj widziałam na USG jestem w stanie zrobić wszystko!
Esiek i wszystkie inne dziewczyny też na pewno tak macie, że my jesteśmy w stanie znieść wszystkie niedogodności, byle tylko tej kruszynce w brzuchu było dobrze i zdrowo rosła! Więc o siebie się nie martwię.
Muszę nadrobić co ma się dziać w najbliższych dniach, bo czuję się trochę w tyle.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry