Cześć dziewczyny
Fusun - Nawet nie wiem jak wyrazić mój smutek z powodu Waszego nieszczęścia. To jest po prostu niemożliwe. Tak strasznie mi przykro. Raz jeszcze życzę Ci dużo sił i wytrwałości w tych ciężkich chwilach.
Tola32 - Witam na forum. Ja też jestem z G.C. Życzę Ci owocnej stymulacji:-)
Bzibziok , Esiek - Dziewczyny cieszę się , że z Waszymi kropkami wszystko w porządku .
Lilia - No to cieszę się , że namówiłyśmy Cię na wizytę zawsze to kolejny krok do przodu. Jak będziesz miała termin stymulacji to daj znać , bo rozumiem że już niedługo chyba? A naturalnie zawsze można spróbować ;-)
Dorota - No w diagnostyce są te 2 panele o których pisałam do Zuli , ale dokładnie czy to jest to , to dowiem się tylko muszę tam osobiście się wybrać a mam trochę na głowie. Może w sobotę tam podjadę. Dam znać co na wizycie oczywiście.
Infinity - Ty jesteś wytrzymała bo dziś masz 9dpt blastusia także mogłabyś dziś zrobić bete. No ale skoro nastawiłaś się na jutro to czekam razem z Tobą , mam nadzieję że ten ostatni kropek to właśnie ten kropek;-)
Zula - Robisz dziś powtórkę bety , bo ja czekam na jej wynik to już 3 cyferki będą czy może 4