reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie kobietki,

Wczoraj robiłam bete 12dpt dwudniowego maluszka niestety 0,100 :-(
Asita Dziekuje za ciepłe słowa na drugim wątku, możesz wpisać na swoją listę klapa. Dzisiaj już jest lepiej i nabieram sił do dalszej waliki :tak:

Fusun cały czas się o Was modlę. Wiesz mam znajomych ,którzy bardzo walczyli o swoje dziecko i udało się je uratować po 4 miesiącach walki, miało mnóstwo wylewów, sepsę itp. Niestety ich synek jest bardzo chory i mimo, że ma już chyba z 7-8 lat nie ma z nim kontaktu. Oni cały czas walczą - rehabilitacja, fundacja, profesorowie, leczenie za granicą itp. Proszę przeczytaj książkę "Szału nie ma, jest rak" ks. Kaczkowskiego. Jestem świeżo po lekturze, która dużo mi dała do myślenia. Trzymaj się kochana i wiedz, że cały czas jestem myślami z Wami :tak:

Lawendowysen lub inne dziewczyny czy ktoś mi pomoże z interpretacją moich wyników?

DHEA SO4 277,3 ug/dl (norma 148-407)
wit B12 244,4 pg/ml (norma 191-663)
kwas foliowy >20 ng/ml (norma 4,6-18,7)
wit D3 total 39,82 ng/ml (norma powyżej 30)
homocysteina w surowicy 6,01 (norma <12)

Byłabym wdzięczna za info, wiem, że najlepiej jak bym poszła do immunologa ale Wasze doświadczenie jest dla mnie cenniejsze niż nie jeden lekarz :zawstydzona/y:

Esiek oczywiscie ze mozesz ykonać je gdzie chcesz to nie jest obowiązek robienia ich w Vitro ale powiedz mi co ty masz za badania do zrobienia że aż 400 zł. :szok: bo ja miałam ale tyle nie wyszło.

enni bardzo mi przykro z powodu bety, trzymaj sie i nie poddawaj.

FUSUN modle sie o siłę dla Ciebie i dla Lenki. Niech stanie się cud :-*
ENNI dobrze że się nie poddałaś :-* tum razem sie uda zobaczysz :-)
BZIBZIOK współczuję hemoroidów trzymam kciuki żeby szybko się wyniosły &&&&&&&&

Fusun - dziękuję, że się odezwałaś. Jest mi bardzo przykro, że musisz przez to wszystko przechodzić :-( Ja liczę na cud, jeżeli chodzi o Twoją córcię. Trzymaj się.

Jo.M. - też się cieszę, że mnie namówiłyście :tak: Ja datę stymulacji znam od dłuższego czasu, ale dopóki nie będę miała jej potwierdzonej to siedzę cicho jak myszka pod miotłą w tym temacie. Ale z wstępnych rozmów wynika, że stymulacja zbliża się wielkimi krokami :-)

Dziś od rana miałam naprawdę dobry humor i wiedziałam, że coś się za chwilę rypnie. Wyobraźcie sobie, że przyjechała ciężarna synowa szefowej i spotkała się z ciężarną dziewczyną syna męża, która mieszka na górze w firmie w której pracuje. Cudowny widok, zaraz się porzygam... Dwie ciężarne na raz to jak dla mnie za dużo...

Witajcie,

Mam do sprzedania clexane 0,4 12 szt ampulkostrzykawek za 100 zl + koszt wysylki ok. 12 zl. Termin waznosci do 11/2015. Jesli któraś z Pań była zainteresowana proszę o kontakt na priv.

Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki.

Lilia - No ładnie to tak mieć tajemnice przed koleżankami :confused:. Trzymam zatem kciuki za wielkie kroki niech jeszcze tempa nabiorą ha ha ha. Lilia Ty masz przewalone w tej pracy z tymi ciężarnymi. Niestety nie pocieszę Cię , będzie coraz gorzej:szok: jak nie rozmowy o ciąży to potem o porodach a potem o dzieciach. Niestety musisz to przetrwać , a poza tym jak zajdziesz w ciążę to dołączysz do tych ciężarnych i będziesz wkurzać innych :-)

reklama
Dziewczyny, z góry przepraszam że dzisiaj tylko o sobie ale jestem w szoku - moja beta 9dpt 81,71 :shocked2: :-):-):-)

Powiedzcie mi tylko czy przy blastusiu nie powinno być >100 w 9dpt :confused: bo jak patrze na sygnaturki na forum to zazwyczaj było więcej :sorry: a takie wielkości to przy 2-3 dniowych ...

Wynik oczywiście powtarzam w sobotę rano - wiadomo że przyrost najważniejszy ale zaczynam dopiero teraz świrować :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry