reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ona - super, wstępne ratulacje:)

Jo.M - ja też lubię moją giełdę:) zawsze jak osioł objuczona wychodzę. Ja tam sadzonki też kupuję np pomidorków. Co do jodu to podobno po transferze tymbardziej się go bierze - ma On pomagać dzidzi...

Ona - Gratuluję pozytywnej bety:-):-):-)

Bziumelka - No też mnie to zaciekawiło jak rozwiążą to sprawę z ovitrelle , bo w sumie może być tak , że cała stymulacja poszła na marne. Wiesz co w mojej poprzedniej klinice można było zostać dawczynią a ulotki w tej sprawie zatytuowane były "pomaganie się opłaca" . Nieźle to ktoś wymyślił . No cóż tak to już jest , niby nie do końca jasna sprawa ale z drugiej strony przynajmniej łatwiej można otrzymać takie KD. Sama korzystałam więc nie mogę narzekać.
Cieszę się , że zarodeczki ładnie się dzielą także trzymam kciuki za transfer.

Zula - No właśnie poczytałam troszkę o jodzie i faktycznie ma duże znaczenie prawie na wszystko , a głównie na tarczycę także kupię na pewno. A selen też dalej łykasz?

ona232 gratulacje beta jak najbardziej prawidłowa ja w 11 dpt miałam podobną, mozesz spokojnie dzisiaj powtórzyc, najlepiej powtarza sie co 2 dni ale ja też robiłam co 3 dni powtórkę.

Madzia dobrze, ze jesteś :) czy mi się dobrze kojarzy, że ty miałaś jakieś wodniste upławy? Mi się dziś coś takiego przytrafiło, no i wiadomo po potwornej historii Fusun od razu zaczęłam się martwić czy to nie wody.. miałaś coś takiego czy mi się pokićkało coś?

Jo.M. ja jestem za dawstwem jak najbardziej i wiem że KD jest potrzebne, tylko pierwszy raz się z takim przypadkiem spotkałam. Ale uważam że jest to bardziej sprawiedliwe znaczy się płacenie za komórki niż pobieranie od dziewczyn za darmo (dziewczyny z rządówki często ponad programowe oddają) i odsprzedawanie po wysokiej cenie biorczyni, uważam że wtedy kliniki też powinny dawać je za darmo tylko pobierać kase za procedurę...

lenkabar hej. Miałam i mam. Cały czas mam takie wodniste upławy nie są one duze ale widać na wkłądce ze to taka przeźroczysta woda bezzapachowa, taki chyba urok cieżarówek :) Bo chyba gdyby było cos nie tak to teraz doktor na prenatalnych by powiedziała ze cos mało wód a jak spytałam czy dzidziusiowi nie jest ciasno to powiedział ze ma duzo ddużo miejsca.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry