reklama

Kto po in vitro?

no pisze pisze wszytsko jets ok pecherzyka nie widzialam jeszcze bo lekarz powiedzial ze za wczesnie i ze mam nie panikowac bo jets wszystko ok a wy po jaki czasie od transferu widzialyscie pecherzyk>?

reklama
cześc dziewczyny.

Dorotav bardzo mi przykro ze Tówj zarodeczke sie nie rozmroził, w mojej klinice też rozmrażają w dzień transferu i to trezba rano zadzwonić i potwierdzić ze aktualne. Przy mojm ostanim crio też jeden zarodeczek częściowo podczas rozmrażania mi obumarł.

ona no widzisz dziewczyno i po co tak było panikować???? Pamiętaj że już teraz nie jesteś sama :-).

Za wszystkie podglądanka, pozytywne betki , transferki dzisiajesze trzymam kciuki.

Dziewczyny a mnie w nocy obudził dosyć mocny ból brzucha tak z boku z prawej strony i teraz też pobolewa jeszcze nie pusciło, troszkę mnie to niepokoi, ale czekam już do tej 12 na usg i poprosze doktora zeby zobaczył co tam się dzieje, a moze to nerwy przed tymi prenatalnymi, już sama nie wiem.

agulla - &&&&& za transfer:)
trzymam kciuki za wszystkie dziś dziewczyny:)
Ona - a mówiłyśmy, że na pewno wszystko w porządku, a tak panikowałaś:) Spokojnej ciąży i gratulacje pięknej bety.

reklama
jestm po i wreszcie sie udałao. Dzidzius dzisiaj był spokojny i pozwolił sie zbadać. Wszystkie parametry ma dobre a nawet doktor powiedziała ze bardzo dobre, wszystkie narzady na swoim miejscu serduszko pieknie bije 153 na min i jestem dzisiaj taka zadowolona ze szok, całe napiecie zeszło ze mnie uffffff. Doktor powiedział że wyniki są tak dobre ze nastepne usg to już w 20 tyg. to połówkowe:-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry