Cześć dziewczynki
Lilia - Dzięki za priv wiadomość. Też mam nadzieję że już niedługo będzie z nią tylko lepiej. Bidulka.
A wracając do porządków to ja też jestem świrnięta na tym punkcie. Jak byłam mała i mama zawsze robiła generalne porządki w całym domu łącznie z szafkami , szufladami i myciem wszystkiego co jest w domu to się wkurzałam i mówiłam , że ja tak robić nie będę. I co cholera robię to samo

. Nacioram się zawsze a zwłaszcza przed Świętami ale jak już wszystko jest czyste i dekoracje stoją to aż miło popatrzeć , więc warto. Na punkcie dekoracji to ja mam drugiego świra. Mam już tyle tych pierdół a jak byłam u Was na giełdzie do oczywiście dokupiłam nowych.
Lilia mam nadzieję że będzie u Was wszystko ok mimo tych przeciwciał. Ja się kiedyś zastanawiałam czy jak są przeciwciała plemnikowe to to czy ma to duże znaczenie w naszym przypadku tzn icsi , bo tam w sumie tylko kilka dobrych potrzeba? A z drugiej strony to nie wiem czy te przeciwciała ogólnie wszystkich plemników nie atakują. Jak masz jakąś wiedzę na ten temat a myślę , że na 100% tak to napisz mi o co w tym chodzi.
Tola32 - Widzę , że wprowadziłam relanium na dobre do naszej kliniki. Wcześniej tego nie praktykowali a ja poprosiłam dr M żeby mi przepisał bo w innych klinikach dają ten lek w standardzie więc i ja chciałam spróbować. Dr lek przepisał i od tamtej pory widzę że już go wprowadzili na maxa.

Ja relanium polecam , na prawdę dla mnie super. Samo oczekiwanie na bete jest koszmarem więc relanium się przydało. Byłam spokojna i było fajnie;-). Nie wiem czy Ci Pani dr powiedziała że można je stosować max do 3 dnia po transferze. Ja brałam w dniu transferu + te 3 dni 2x1 tabletkę.
Trzymam kciuki za Twoją fasolkę.
Kola - Dziewczyny Ci już odpowiedziały i ja się pod tym podpisuje. Do in vitro potrzeba zalewie kliku dobrych plemników także głowa do góry. Lekarz wie jak je wydobyć i które są najlepsze. W razie czego jest jeszcze możliwość pobrania plemników z najądrza.
lenkabar - Bardzo się cieszę że z dzidzią wszystko ok. Mąż chyba z synusia zadowolony co ???