reklama

Kto po in vitro?

Hope - ja to nawet nie wiem co mam napisać kochana !!! Tak ogromnie się cieszę !!! Jak sobie przypomnę Twoja walkę i te wszystkie niepowodzenia to ahhhhhhhhhhhh = cudnie. Będę codziennie trzymać kciuki żeby było wszystko dobrze!!!

ona - gratulacje oficjalne :) Mam nadzieję, że jesteś spokojniejsza :)

reklama
co u mnie .... oj znów się dzieje :-P jestem po punkcji pobrano mi 15 komóreczek :-) z czego mogli zapłodnić tylko 6 ... ale 3 zapłodniło się - nawet dumna byłam, bo dostałam pochwałę za moje "dzieciaczki" że bardzo dobrze się rozwinęły i w jakiejś tam ich skali uzyskali wynik bardzo dobry :-) tak, 14.04 miałam transfer ;-) dziś jest 10 dpt byłam na becie, wynik poznam jutro o 13 (niestety u nas tak jest) więc jutro będę wiedzieć co i jak :-P
robiłam wczoraj test z moczu, wyszła blada kreseczka :) więc jestem w ciąży :)) ale tak czy siak czekam na wynik bety będzie czarno na białym uwzględnione przez specjalistów .. potem mam dzwonić i umówić się na wizytę do gina ... od soboty źle się czuje, święta nie były dla mnie czasem relaxu tylko cierpienia ... brzuch bolał jak diabli, kręgosłup, wczoraj straszny ból brzucha mnie obudził i odrazu pobiegłam do wc wymiotować ... do tego jak się schylam to nie dość że brzuch daje znać o sobie to jeszcze mnie kuje w klatce i nie mogę złapać oddechu a jak się wyprostuje to kaszle - jest to suchy kaszel .. mam nadzieje że niebawem mi to przejdzie ... tyle Kochane u mnie ...

JoM: tak. Musisz leciec krotkim protokolem, bez zadnych antykow i wyciszania.
Druga wazna sprawa to zbadac ilosc pecherzykow antralnych. Przy niskim amh bardzo wazne. Jak masz mala ilosc to zaden protokol, lek czy jego dawka nie pomoga. Musi byc z czego rosnac.

Infinity za dzisiejsze serduszko aby bilo mocno jak dzown &&&&&

Pyscek za wysoka betke &&&&

Ona gratuluje piekne widoku...pozytywnie zazdroszcze :-)

Mundek za wysoka bete &&&&&

Ostatnia edycja:
Ale dzisiaj fajny dzień, Ona, Pyscek bardzo się cieszę razem z Wami.
Hope ja jak zobaczyłam II to nie bardzo jeszcze dowierzałam i nie potrafiłam się cieszyć, tak na prawdę bo myślałam że ta bańka zaraz pęknie.

Infinity,Mundek, Hope, Pyscek-&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jo.M- No widzisz, metypredu nie stosują ale jak powiedziałam, że biorę to dał receptę i powiedział , że wkońcu steryd to steryd. Jak będziesz bliżej procedury to pomyślimy:) ale oby naturalsssss zaskoczył. Gdzieś głęboko mam przeogromną nadzieję. Tylko wsuwaj suplementy. Co do anty-TG to ja też usłyszałam, że mam się nie przejmować ale receptę na jodid dostałam... Ten prenatal complex ma 100jodidu i wszystkie inne witami potrzebne a nie ma witaminy A więc chyba jest ok. Jedyny minus to na mdłości ma mentol i mi się po nim chepie:)

Hope , Pyscek - gratuluje
Jo.M jeśli chodzi o metypred to mam troszkę gdybyś chciała więc mogę wysłać może inne dziewczyny też coś mają na zbyciu - przy 4 podejściu też wysłała mi któraś z dziewczyn . Daj znać gdybyś chciała to wyślę .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry