reklama

Kto po in vitro?

reklama
Blueskye, ja nie tracę nadziei za Ciebie. Dziewczyny też miały poniżej 1 i bety ruszyły do przodu. Co prawda to już 10dpt, no ale nie miałaś chyba blastek podanych? Może leniuszki masz i jeszcze beta ruszy. Trzymam mocno zaciśnięte kciuki żeby się udało.

Octavi, yplocka bety jak marzenie!!! Gratuluje dziewczyny :-)

Asita...jakie cudne dwie grube krechy...mam nadzieje, ze juz niedługo tez takich doczekam...

bluesky...strasznie mi przykro...Trzymaj sie!!!

balbisia...a ja sie czuje jakbym nie miała żadnego transferu...nic...żadne cycki, żadne zachcianki, żadna senność...troche brzuch ciągnie, czasem coś zakluje, ale gdybym o tym nie myślała to pewnie nawet bym nie zauważyła...nie wiem co myślec...staram sie zdystansować i nie wariować...cierpliwie czekam na piątek...a Ty jak?

reklama
Blueskye trzymam za Ciebie mocno kciuki i trzeba wierzyć do końca.
Ja robię test 28 Maja i bardzo się denerwuję.
Walczę o dziecko od prawie 13 lat w tym rok temu zaszłam naturalnie w ciąże i cud trwał aż 4 miesiące:-(

Obecnie biorę już kolejny dzień 3 x 1 Utrogestan i 3 x1 Progynova

W marcu 18 dni zastrzyków (Puregon i Orgalutran ) i na końcu zostało tylko jedno jajeczko.
Inseminacja nie udana.
Miesiąć przerwy i stymulacja Menopur efekt 6 jajeczek pobranych 0 12.30 i kolejnego dnia o godzinie 9 rano dzwonili z kliniki o udanych 5 embrionkach.

Tak bardzo się boję,że dostanę @ że się może nie udać,,,,

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry